Sony Vaio SVS13A2X9ES.EE9

Aveți un buget foarte mare pentru a achiziționa un laptop și sunteți fan Sony? O recomandare e laptopul Sony Vaio SVS13A2X9ES.EE9 care e unul de tip business cu configurație de gaming. Deci vine cu caracteristici speciale ca modem 3G, cititor de amprentă, tastatură iluminată, carcasă din fibră de carbon+magneziu, Blu-Ray, Windows 8 etc. Are dotări destul de rar întâlnite și sunt destul de multe pentru un laptop de 1.3 inci. Bineînțeles nu e un ultrabook deoarece are configurație de gaming și asta presupune că are un sistem de aerisire decent. Acest SVS13A2X9ES.EE9 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Laptopul
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i7-3520M e destul de performant în special că nu face parte din seria celor cu frecvență scăzută. Alături de acesta mai găsim o memorie RAM de 8GB și o placă video Intel HD 4000. Această placă e utilă doar când nu vă jucați, că în rest GT 640M face față cu brio noilor apariții. Chiar dacă ecranul de 13.3 inci nu vă pare atât de grozav, acest are o rezoluție 900p (tipică ecranelor de 17 inci). Deci vezi putea viziona filme la o claritate decentă și vine cu o protecție mată.

Spațiul de stocare e asigurat de un SSD și nu e unul obișnuit ci e de 256GB. Acesta micșora timpul de pornire a sistemului de operare și cel al aplicațiilor. Pe partea de gaming, GT 640M de 2GB se descurcă foarte bine în special dacă discutăm de jocuri deja lansate. Nu prea aș avea ce să-i reproșez însă camera web putea fi una HD iar prețul nu e chiar de neglijat. Mai are și alte dotări decât cele menționate sus, dar acelea sunt cele mai importante din punctul meu de vedere. E destul de portabil pentru dimensiunile sale 1.6 kilograme. La un laptop așa de nou, e normal ca sistemul de operare să fie Windows 8. Alături de acesta veți avea și acele programele oferite oferite de producător.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu toate dotările de tip business necesare, carcasă robustă și ușoară, e un laptop foarte compact și funcțional.

Minusuri: cameră web de 1.3 MP și are un preț piperat.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVS13A2X9ES e noul model din seria S cu ecran de 13 inci care probabil v-ar interesa în special că are modem 3G și tehnologii de securizare a datelor. Nu știu dacă vi-l permiteți cu banii jos, însă poate fi luat și în rate fixe.

Te-ar mai putea interesa