Sony Vaio SVS13A1U9ES

Un laptop foarte bun e acest laptop Sony Vaio SVS13A1U9ES și ar putea fi considerat ca find o alternativă foarte bună la un ultrabook. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și după acest lucru ne dăm seama că nu e tocmai pe buzunarul oricui, însă merită fiecare bănuț deoarece are procesor i7, 4GB memorie RAM, SSD și placă video GT 640M de la Nvidia.

Poze

Se poate vedea că acest Sony Vaio S 13 al anului 2012 arată foarte bine având culoarea Gun Metalic. Se poate spune că e un răspuns la Macurile celor de la Apple. E foarte performant, iar portabilitatea sa e excelentă deoarece are o greutate mică, iar bateria sa ține foarte mult. Pentru a vă face o părere mai avizată vă recomand clipul de la finalul acestui articol despre care zic că e un preview foarte reușit.

Laptopul
Tastatura

Specificaţii tehnice

Laptopul de față e util în orice tip de sarcini deoarece are componente puternice și ecranul e bun la vizionarea filmelor HD+ chiar dacă are doar 13 inci. Vine cu Windows preinstalat și asta ne demonstrează că vorbim despre un laptop premium practic și nu despre un laptop pentru snobi. Din clipul de alături se pot vedea performanțele video ale plăcii video și chiar dacă e foarte performantă trebuie știut că nu consumă mult curent deoarece vine cu tehnologia Optimus.

Păreri pro şi contra

Pro: e performant datorită procesorului i7 Ivy Bridge, SSD-ului și cipului grafic cu memorie dedicată; bateria ține destul de mult; vine cu tastatură iluminată; vine cu unitate DVD; are multiple porturi printre care se numără HDMI, VGA, 3G-ul; fiabilitatea sa e foarte bună deoarece nu va trebui să vă bateți pre mult capul cu întreținerea sa, iar garanția sa de 2 ani cred că vă va ajuta dacă se va întâmpla ceva neprevăzut cu laptopul.
Contra: prețul e ca mare.

Concluzie

SVS13A1U9ES e un cod cam stufos și de aceea ar trebui știut că e vorba despre un laptop Sony Vaio S 13, adică din seria S care are 13 inci. Dotările ne demonstrează că nu e un laptop de fițe, ci de unul foarte foarte bun și dacă vrei să-l stăpânești trebuie să scoți niște bănuți din buzunar. Nu arată deloc rău, iar tastatura sa iluminată e un mare plus mai ales pe timpul nopții sau când în cameră este întuneric.

Te-ar mai putea interesa