Sony Vaio SVS1312R9EB.EE9

Sony Vaio SVS1312R9EB.EE9 e un laptop din seria S 13 a anului 2012 și vine în întâmpinarea oamenilor de afaceri ca o soluție ultra portabilă. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea e justificat din moment ce are procesor i5-3210M, placă grafică GeForce GT 640M LE și Windows 8 preinstalat. Ca niște caracteristici speciale ar trebui menționate tastatura iluminată și modulul 3G. Dacă tastatura cu iluminare nu e neaparat un lucru esențial, 3G-ul este și o să te ajute să beneficiezi de conexiune la Internet oriunde dacă ai și cartelă.

Poze

E un model negru cu ecran de 13,3 inci, iar acest lucru va face laptopul foarte portabil. Dimensiunea ecranului nu este un inconvenient deoarece face ca laptopul să aibă o greutate mai mică și consumul de curent să fie mai mic. Dacă vă deranjează că e prea mic atunci puteți conecta laptopul la un monitor ori TV prin intermediul unui port HDMI ori VGA.

Laptopul
Tastatura

Specificaţii tehnice

SVS1312R9EB.EE9 are un procesor Intel i5 din noua serie Ivy Bridge și pentru a vă bucura de jocuri are și un cip Nvidia GT 640 cu memorie dedicată. Memoria RAM instalată e de 8GB și poate fi mărită la maxim 12GB, dar în opinia mea nu are rost să o măriți la mai mult. Astfel, laptopul e bun pentru orice tip de sarcină, iar jocurile vor merge foarte bine… despre acest lucru putându-vă convinge din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu Win 8 preinstalat; greutatea sa este mică fiind de sub două kilograme; vine cu toate porturile de comunicații de care ai avea nevoie; ecranul este unul anti orbire; vine cu unitate optică deoarece nu este ultrabook; este foarte bun pentru orice tip de sarcină și orice tip de utilizator.
Contra: vine cu mult software de la Sony care mie mi se pare inutil. Nu vine cu tastatură numerică, dar în opinia mea acest lucru nu este un minus.

Concluzie

Pentru a fi productiv ai nevoie și de niște unelte excelente, iar laptopul de față este o astfel de unealtă. Cu siguranță că nu-ți va produce la fel de mult stres precum alte modele deoarece are totul gata instalat (sistem de operare și drivere), iar pentru a te putea conecta la Internet ai la dispoziție o mulțime de modalități.

Lasă un comentariu