Sony Vaio SVS1311P9EB

Dacă te respecți atunci ai nevoie de un laptop foarte bun cum ari fi un Sony Vaio SVS1311P9EB, adică un Sony Vaio S 13 din 2012. Acesta costă ceva mai mult decât alte laptopuri deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar vine cu multă tehnologie utilă care face laptopul foarte performant, dar și autonom în același timp deoarece bateria ține destul de mult. Se poate observa că spre deosebire de  acest model costă destul de mult, dar asta deoarece are cip grafic cu memorie dedicată, procesor mai bun și modem 3G.

Poze

Ecranul lui SVS1311P9EB e de 13,3 inci și are o rezoluție HD+ care te va ajuta foarte mult la jocuri, dar și la vizionarea filmelor deoarece se vor vedea destul de clar. Chiar dacă caracteristicile sale tehnice sunt de top, tot nu are o greutate mare deoarece are undeva la 1,7 kilograme și acest lucru îl ajută foarte mult pe partea de portabilitate.

Laptopul
Tastatura

Specificaţii tehnice

SVS1311P9EB e din noua serie și are un ecran HD de 13,3 inci, Procesorul e un i5 Ivy Bridge model 3210M, iar pe partea de memorie RAM are 6GB memorie RAM care te va ajuta să rulezi programele consumatoare de resurse cât mai fluent. Placa video e un GeForce GT 640M și e ideală pentru jocuri deoarece are 1GB memorie RAM, dar și 128 biți pe partea de BUS al memoriei.

Păreri pro şi contra

Pro: e un laptop de firmă de care nu e doar firma, ci și calitatea; performanțele sunt foarte bune și trebuie să știți că nu prea contează că procesorul e i5 ori i7; bateria ține mult deoarece vine cu Nvidia Optimus care face ca cipul GT 640M să fie dezactivat în mod normal și să fie activat doar în jocuri; are suport 3G și din această cauză costă ceva mai mult în comparație cu ; normal că are și tastatură iluminată care să te ajute să găsești mai bine tastele când în cameră e întuneric.
Contra: nu are i7 și nici tastatură numerică.

Concluzie

Dacă vrei un notebook cu o portabilitate foarte bună atunci îți recomand acest laptop deoarece o să ai net oriunde și bateria te va ajuta să stai cât mai mult fără să-l încarci. Din imagini nu știu dacă v-ați făcut o părere despre cum arată, dar din clipul de alături cred că se poate vedea mai bine ce poate face și cum arată.

Te-ar mai putea interesa