Sony Vaio SVP1322V8EBI.EE9, ultrabook negru

Sony Vaio SVP1322V8EBI.EE9 e un ultrabook din clasa premium și puteți observa din faptul că e un Pro 13 și că are Windows 8 Pro. Prețul e cam piperat dar justificat deoarece caracteristicile speciale sunt următoarele: ecran IPS cu touch și rezoluție 1080p, procesor i7 Haswell, SSD mare, bluetooth, încărcare USB și memorie RAM generoasă. Din poza de jos cred că vă puteți face o idee dar am pus și un clip la final cu un laptop similar. Designul și culoare sunt cam aceleași, deci puteți confunda ușor un astfel de model cu altul. Se adresează oamenilor de afaceri sau celor care vor mai mult decât un laptop, vor un laptop de ultimă generație.

Prețul e acceptabil dacă aveți nevoie de astfel de caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Capacul
Capacul

Procesorul i7-4500U de 1.8 GHz e decent deoarece deoarece e performant și are un consum mic de energie. Ecranul e unul deosebit cu tehnologie Triluminos și rezoluția mare e binevenită. Configurația sa cu 8GB și SSD de 256GB e perfectă, deoarece nu mai e nevoie de viteză mare de procesare (SSD-ul face toată treaba).

Pentru cei pasionați de filme și jocuri, le recomand alte tipuri de laptopuri deoarece acesta are doar una Intel HD 4400. Ca și dotări are: cameră web HD, bluetooth, tastatură iluminată etc. Îmi place că e forte ușor pentru un laptop de 13 inci și că are o carcasă din fibră de carbon. Mai precis are doar 940 de grame iar un ultrabook obișnuit are vreo 1.3 kg (carcasa respectivă e mai grea deoarece plasticul e mai gros). Windows 8.1 Pro e o alegere inteligentă dacă vă doriți un sistem de operare superior.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, robust, portabil, fiabil, performant, router wireless și cablu adaptor inclus (HDMI-VGA).
Minusuri: nu prea sunt dacă căutați un laptop pe măsură.

Sony Vaio SVP1322V8EBI.EE9 e una dintre multe alegeri care le puteți face deoarece în acest buget sunt multe laptopuri și ultrabookuri, dar fiecare oferă ceva diferit. Chiar și configurațiile pentru laptopurile Pro 13 diferă, dar majoritatea sunt performante. Jos e acel clip de care vă spuneam și configurația e diferită (cea de sus cred că e cea mai performantă).

Lasă un comentariu