Sony Vaio SVP1121M2EB.EE9, utrabook cu Touchscreen și Intel Haswell

Sony Vaio SVP1121M2EB.EE9 e unul dintre multe ultrabookuri de pe piață iar numărul lor e în creștere, iar configurațiile sunt tot mai diversificate. În general, ultrabookurile sunt mai apreciate decât laptopurile deoarece sunt mai portabile și grosimea e destul de interesantă. Designul e tipic Sony, iar un gadget așa subțire nu aduce multe medii de stocare ori o unitate optică. O alternativă la acesta poate fi cel cu i7, dar sincer nu prea văd rostul să dați bani în plus pentru un plus de performanță, având în vedere că nu a fost conceput pentru gaming. Totuși, cel cu i7 are și un ecran de 13.3 inci, pe când acesta are doar 11 inci. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Jos am pus două poze cu unul similar, doar că dimensiunile diferă iar restul e cam la fel. Poate fi transportat ușor fără nici o problemă, precum o mapă.

Capacul
Capacul
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Are o configurație nouă dar performantă având în vedere pentru ce poate fi folosit: navigare web, aplicații, internet, muzică și socializare. Are un i5 Haswell care nu are un consum mare deoarece are frecvență scăzută și tehnologie mai eficientă. Ecranul de 11 inci e superb datorită tehnologiei folosite (ca și la Xperia Z) și rezoluția 1080p oferă o imagine mai detaliată.

Nu are un hard disk ci un SSD de 128 GB care e ok pentru cei cu pretenții mici ori pentru cei care folosesc un hard extern pe USB 3.0. E bine să aibă un astfel de port pentru un plus de viteză dar și pentru că poate să încarce diverse device-uri. Deasemenea are o tastatură iluminată care devine foarte utilă pe timpul serii sau nopții și nu e deranjantă (nu e colorată). Nu vă recomand alt sistem de operare în caz că doriți să-l reinstalați.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: construcție robustă, ecran tactil și cu rezoluție FullHD, autonomie mare, USBuri destule din care unul oferă posibilitatea încărcării telefonului etc.

Minusuri: destul de piperat prețul.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVP1121M2EB.EE9 e o alegere foarte bună dacă vreți un laptop cu care să ieșiți ușor în evidență și care să fie ideal pentru a călători ori ieși în oraș. Jos e o prezentare a sa cu această serie și poate observa că touch-screen e destul de util în special datorită acelei interfețe:

Lasă un comentariu