Sony Vaio SVF1532L1EB.EE9, model Fit 15

Un alt model Vaio Fit 15 e acest Sony Vaio SVF1532L1EB.EE9, iar lucrurile cu care se laudă sunt procesorul i5 Haswell, ecranul foarte bun (triluminos cu rezoluție HD) și placa video Intel HD 4400. Fiind vorba de un laptop Sony, acesta are Windows instalat, și nu e oricare ci e vorba despre 8.1.
Deci, dacă ești o persoană care vrea să dețină un laptop mai special care să fie bun la sarcini office, dar și multimedia atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. Vă asigur că nu o să găsiți model de la alt producător care să fie realizat mai bine ca acesta.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv care are o portabilitate mai mult decât decentă deoarece bateria ține undeva la 5 ore… conform producătorului. Dacă doriți să vă faceți o părere despre cum arată atunci vă recomand să aruncați un ochi asupra imaginii alăturate, iar dacă vreți mai multe detalii atunci o să vă ajute clipul de la final.

Sony Vaio Fit 15
Sony Vaio Fit 15

Vine cu un procesor i5-4200U din a patra generație (Haswell) care are două nuclee, iar memoria RAM e mai mult decât suficientă pentru orice deoarece e vorba despre 6 giga. Deci, sistemul de operare preinstalat va funcționa excelent.
Legat de portabilitate trebuie spus că laptopul stă decent. Era mai bine dacă avea o greutate ceva mai mică… lucru care s-ar fi putut realiza prin renunțarea la unitatea optică. Sincer, eu nu văd vreo utilitate în a instala unități optice.
Specificațiile sunt bune, iar dacă vrei un Vaio cu i7 și placă video dedicată atunci ar trebuie să te orientezi înspre acest model SVF1532X1EB.EE9.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii, dar nu era rău dacă avea SSD și ecran Retina. Prezența unei plăci grafice cu memorie proprie nu m-ar fi încântat deoarece nu sunt pasionat de jocuri, iar placa video Intel e suficient de performantă pentru a reda filme Full HD.
Dacă te interesează cum se prezintă acest model atunci îți recomand să te uiți la clipul de alături în care e prezentat acest model.

Te-ar mai putea interesa