Sony Vaio SVF1532C1EW.EE9, laptop multimedia

Laptopul Sony Vaio SVF1532C1EW.EE9 e o alegere bună pentru cei care vor un laptop nou cu specificații noi. Mă refer în special la procesorul e un Intel Pentium din generația Haswell (a 4-a). E vorba de varianta pe alb cu ramă neagră care îi dă un plus de eleganță laptopului. E un laptop multimedia deoarece are o placă video dedicată decentă. Toate laptopurile de la acest brand au bluetooth și Windows preinstalat. Fiind un model mai nou, are Windows 8.1 versiune de 64 de biți. Fiecare model are o denumire diferită chiar dacă doar culoarea diferă în unele cazuri.

Pentru jocuri poate fi destul de bună configurația dar nu e cea mai bună deoarece procesorul nu e unul Core i3, i5 sau i7. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Intel Pentium 3556U e nou și din numele său se poate observa că are un consum redus. Frecvența scăzută scoate în evidență viteza de procesare mică, dar performanțele nu sunt chiar așa de afectate. În mod economic, bateria sa oferă cam până la 5 ore de autonomie. Ecranul vine cu tehnologie Triluminos iar diagonala sa e una de 15 inci cu rezoluție HD.

Pe partea de memorie are 4GB, se poate pune chiar și 8GB la o frecvență de 1600 MHz. Spațiul de stocare are 500GB iar dacă vreți mai mult, puteți alege un hard extern. Placa video integrată e destul de bună pentru utilizatorii cu pretenții mici, iar pentru redare de file și jocuri e nevoie de cea dedicată.

Ca și dotări are cam tot ce vă puteți dori: patru posturi USB, LAN, HDMI, placă video GT 740M, difuzoare+subwoofer, WiFi, ieșire audio etc. Placa video cu chipset NVIDIA . Windows 8.1 e cea mai nou soluție pentru el iar drivere pentru versiuni mai vechi nu prea veți găsi.

Plusuri: are tehnologii wireless – bluetooth și NFC (pentru conectarea), autonomie generoasă, USB cu funcție de încărcare etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Există laptopuri fără Windows care pot fi mai ieftine dar nu sunt oferite de acest brand. Sony Vaio SVF1532C1EW.EE9 vine cu multe caracteristici speciale iar dacă vreți să conectați un mouse wireless ori niște căști, o puteți face fără a mai folosi un port. Jos e un clip care poate fi destul de util pentru cei care nu au mai văzut un astfel de model (al generației Fit). Nu e e un model cu touch screen și nici tastatura nu e iluminată.

Te-ar mai putea interesa