Sony VAIO SVF1521L6EW.EE9, laptop office performant

Sony VAIO SVF1521L6EW.EE9 poate fi o alegere perfectă având în vedere că are procesor Core i5, iar o alternativă mai accesibilă e cu Core i3 (chiar și cu placă video dedicată, dacă nu vă doriți tastatură iluminată). Poate oferi chiar și o experiență multimedia pe măsură datorită sistemului audio performant. Designul e același ca la oricare alt laptop Fit 15E doar că unele pot fi și pe alte culori (negru, argintiu etc). Prefer combinați a de alb cu negru deoarece tastatură e vizibilă iar rama neagră se potrivește perfect cu acel ecran lucios de 15 inci. Nu poate fi folosit pentru jocuri deoarece placa video integrată.

Are un preț bun dar alternative mai accesibile există și cele cu Core i3 sunt cele mai indicate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i5-3337U de 1.8 GHz e un IvyBridge și nu un model a serie Haswell. Deci placa video integrată e Intel HD 4000 și nu HD 4400. Oricum performanțele sunt aceleași și apreciez că e unul cu tehnologie de economisire a consumului. Astfel autonomia laptopului e mare chiar dacă bateria e ceva mai mică decât ne obișnuiam până acuma.

Ecranul de 15.5 inci e cel standard și pe care se pot viziona filme HD și se pot rula diverse aplicații. Restul configurației cuprinde o memorie de 4 GB (upgradabilă la 8GB) și un hard de 500GB. Acel hard poate fi înlocuit dacă vă doriți mai mult spațiu pentru date ori puteți alege un SSD.

Dotările sale sunt multe iar majoritatea sunt cele standard, dar are și câteva dotări speciale și utile: subwoofer, tehnologie audio S-Force Front Surround 3D, USB 3.0, tastatură iluminată, NFC etc. Puteți să încărcați un gadget mic cum ar fi un smartphone la portul USB al telefonului. Sistemul de operare Windows 8 foarte bun pentru un laptop nou și îl puteți upgrada la 8.1, dar eu vă recomand să-l înlocuiți cu 8.1 (dacă aveți unul cu licență) și înainte să verificați driverele disponibile.

Plusuri: are o tastatură iluminată, autonomie peste medie, aspect modern, calitate superioară, Windows 8 și fiabilitate.
Minusuri: nu are touch screen.

Sony VAIO SVF1521L6EW.EE9 e un laptop bun pentru călătorii chiar dacă nu e cel mai portabil de pe piață. Apreciez autonomia mare, designul și toate acele componente hardware noi. Jos e un clip cu despachetarea altui laptop dar care e identic ca design cu cel de sus.

Te-ar mai putea interesa