Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9, laptop multimedia cu i3

Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9 e un laptop al serie Fit 15 iar configurația e una multimedia deoarece are placa GT 740M. La un așa preț nu veți primi un laptop cu caracteristici premium: tastatură iluminată și ecran touch. Pe de altă parte, designul său e unul elegant iar combinația de alb un negru e perfectă. Nu e un ultrabook datorită dimensiunilor greutății sale – 2.5 kg. Acesta nu e cel mai nou model dar care datorită prețului, poate concura cu multe alte laptopuri. Bineînțeles nu trebuie neglijat faptul că are sistem de operare Windows 8. Nu vă recomand să faceți un upgrade la 8.1, ci doar să-l înlocuiți cu 8.1 (înainte e bine să verificați și driverele disponibile).

Toate laptopurile și ultrabookurile de la acest brand au Windows preinstalat iar alternative similare dar mai ieftine, pot veni doar de la alți producători (cu Free DOS). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e un Intel Core i3-3217U de 1.8 GHz, deci performanțele sale sunt ceva mai mici decât cele ale unui model clasic. E nevoie de astfel de procesoare deoarece autonomia unui laptop e și ea importantă. În acest za, ea tinde spre 5 ore dar diferă în funcție de aplicațiile utilizate și setările ecranului (luminozitate).

Ecranul de 15.5 inci e unul standard adică cu rezoluție HD și nu e unul cu touch cum e la unele. Tehnologia touch poate fi utilă cu un sistem de operare Windows, iar în rest nu prea vă e de folos. Restul configurației conține o memorie de 4 GB și un hard de 500GB. Pe lângă acea placă video Intel HD 4000, mai are și una GT 740M de 1 GB.

Ca și dotări are: difuzoare stereo + subwoofer, cameră web, card reader, HDMI, patru USBuri din care două sunt 3.0, bluetooth și altele. Greutatea sa de 2.5 kg e cam mare dar pentru uz multimedia, nici nu vă poate deranja. Funcție de încărcare USB e valabilă doar pentru porturi cu interfață 3.0 și poate fi folosită la telefoane, playere portabile și tablete.

Plusuri: dispune de încărcare USB a unui gadget, arată bine, autonomie maximă de 5 ore, bluetooth, procesor Core i3 cu tehnologie de economisire a energiei etc.
Minusuri: nu e prea portabil.

Sony VAIO SVF1521G6EW.EE9 e un laptop care îl puteți folosi pentru orice deoarece are o configurație performantă iar dotările sale sunt multe și diversificate. În clipul de jos e un laptop similar ca și design, deoarece configurațiile diferă (unele componente sunt diferite -procesor, hard și memorie).

Te-ar mai putea interesa