Sony Vaio SVF1521C6EW, laptop cu subwoofer

Sony Vaio SVF1521C6EW e un laptop care face parte din seria Fit 15 și, evident, e de 15 inci. Această serie oferă laptopuri pe negru, alb cu negru și argintiu cu negru. Mai bine zis, acestea sunt cele mai frecvente culori sau combinații de culori întâlnite. Pe parcurs, s-ar putea să mai apară și altele dar un laptop cu IvyBridge sau Haswell mi se pare suficient. Ideea e să nu optați pentru un laptop rea vechi sau demodat. Ar fi arătat mai bine fără acea tastatură numerică și greutatea era mai mică dacă nu ar fi avut DVD. Multe aplicații pot fi instalate de pe internet ori cu ajutorul unui stick USB.

Prețul său e corect și chiar mai atractiv decât cel al laptopurilor mai vechi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul unui laptop e cam cea mai importantă componentă hardware și dacă nu vă place, puteți opta pentru un Core i3. Procesoare gen Core i5/i7 sunt bune doar pentru cei pasionați de jocuri. Bineînțeles, nu vă oprește nimeni să luați un laptop foarte performant pentru uz office sau multimedia. Acesta are un Pentium 2117U cu frecvență mică dar și consumul e mic. Autonomia maximă oferită de acea baterie de 4 celule e de 5 ore.

Ecranul de 15 inci e unul cu protecție anti-glare și deci nu e lucioasă. Are destulă memorie RAM și spațiu de stocare (4GB, respectiv 500GB). Dotările sale sunt bune: HDMI, cameră web HD, USB 3.0, slot pentru card, cameră web HD cu Exmor R, DVD etc. Are chiar și bluetooth, pentru a conecta un mouse wireless. Prin NFC puteți conecta, deasemenea, periferice wireless. E vorba de varianta pe alb, însă nu e în totalitate pe alb ci are câteva părți și pe negru.

Plusuri: doar 2.2 kg, configurați multimedia, autonomie maximă de 5 ore, calitatea audio superioară și altele.
Minusuri: nu are.

Dacă vreți un laptop de la un brand cunoscut și nu vreți să mai pierdeți timp cu instalarea sistemului de operare, atunci Sony Vaio SVF1521C6EW e recomandarea mea. Nu costă așa de mult și designul său e destul de unic. Combinațiile de culori sunt interesante și cu siguranță veți găsi modelul care vi se potrivește.

Te-ar mai putea interesa