Sony Vaio SVF1521A1E, laptop cu Windows 8

Laptopul Sony Vaio SVF1521A1E e o alegere decentă pentru cei care vor un laptop office cu Windows preinstalat. Îmi place combinația de negru cu alb, dar și tastatura e destul de plăcută la atingere. Unele modele din generația Fit oferă și tehnologie touch dar nu e o tehnologie care să vă ajute cu mult. Eu prefer să folosesc mouse-ul că doar nu e o tabletă iar interfața nu e concepută pentru a fi folosită doar cu degetele. Dacă era un gadget convertibil, atunci poate ar fi fost utilă o astfel de dotare. Are și un touchpad care e util atunci când călătoriți ori nu aveți un mouse la îndemână.

Dacă nu vă plac laptopurile alte, seria Fit vine și pe argintiu sau negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Are un Pentium model 987 care are o frecvență scăzută deoarece are tehnologie de economisire a energiei. Placa video Intel e una decentă deoarece poate reda chiar și filme HD. Pe partea de imagine are un ecran cu tehnologie LED, rezoluție HD și protecție mată.

Consider că 4GB de memorie RAM e suficientă și același lucru pot spune și despre hard. Pe partea de dotări are cameră web HD, baterie de 4 celule, Windows 8, DVD, USBuri HDMI, WiFi, bluetooth etc. Multe din aceste dotări le găsiți pe majoritatea laptopurilor. Dacă nu vă place acest model, ei bine, e bine de știut că aveți din ce alege. Camera web e mult mai bună decât pe alte laptopuri deoarece are senzor cu Exmor R (ideal dacă luminozitatea e redusă),

Plusuri: prețul mi se pare bun având în vedere că are Windows preinstalat, autonomie de maxim 5 ore, design elegant etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Sony Vaio SVF1521A1E e o alegere bună în special dacă sunteți fan și nu vă jucați jocuri. Un procesor de tip Pentium e mai mult decât suficient și nu e nevoie de procesoare Core i5 sau i7. Pentru un plus de viteză de procesare, un Core i3 e mai mult decât aveți nevoie și e ceva mai bun decât un Pentium.

Te-ar mai putea interesa