Sony VAIO SVF14N1E2ES.EE9, laptop convertibil

În cazul în care nu te poți decide între laptop și tabletă atunci Sony îți propune modelul Sony VAIO SVF14N1E2ES.EE9 care e un laptop Sony Vaio Fit 14 Flip. E modelul perfect pentru cineva în căutarea unui notebook cu portabilitate maximă deoarece greutatea e de sub 2 kilograme, iar bateria ține undeva la peste 4 ore. Un atu al acestui model ar fi faptul că poate rula aplicații Windows… câte tablete se pot lăuda cu așa ceva.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată, dar poate fi transformat și într-o tabletă, lucru care poate fi văzut și datorită prezenței logo-ului Windows sub ecran. Iar, dacă nu știați, acest model are chiar și Windows 8 preinstalat așa încât dvs să nu vă bateți capul.

Dispozitivul
Dispozitivul

Chiar dacă procesorul nu e un i3, ci un Pentium 3556U (generația Hawell), laptopul se descurcă de minune în toate sarcinile, inclusiv în redare de filme HD. Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluția Full HD și panou IPS. Grafica e una de tip Intel HD, lucru care înseamnă că nu o să aveți probleme în redarea de conținut HD. Pe partea soft are Windows 8 instalat, iar dacă vreți să instalați Windows 8.1 atunci v-aș sfătui să nu o faceți deoarece sistemul de operare instalat pe laptop e unul mai bun decât cel luat de pe ‘net sau din diverse surse pirat. (Deci, dacă nu sunteți un expert în calculatoare atunci ar fi bine să rămâneți cu 8 deoarece 8.1 trebuie instalat pe curat și nu ca upgrade… datorită driverelor de 8 care nu sunt compatibile cu 8.1 și a altor probleme.)

Lucrurile bune la acest model sunt performanța, portabilitatea (producătorul se laudă cu 10 ore de durată a bateriei), aspectul, prezența unui OS și posibilitatea transformării în tablet PC. Nu era rău dacă avea procesor i5 sau i7 de tip quad core, dar e bine și așa.

Per ansamblu recomand acest laptop pentru cineva în căutarea unui model touch cu portabilitate foarte ridicată de la un brand de încredere. Cum arată acest model se poate vedea în preview-ul alăturat, iar despre sistem de operare vă sfătuiesc să lăsați ce e instalat pe el deoarece dacă nu înțelegeți cum funcționează un sistem de operare atunci o să instalați greșit driverele, iar sunetul ori alte facilități oferite de laptop n-o să mai meargă așa de bine cum mergeau cu sistemul din fabrică.

Te-ar mai putea interesa