Sony Vaio SVF13N2M2ES.EE9, ultrabook convertibil

Dacă vrei un laptop care să poată fi transformat în tabletă atunci îți recomand acest ultrabook Sony Vaio SVF13N2M2ES.EE9. Față de alte ultrabook-uri se evidențiază prin caracteristica menționată anterior, bateria care ține 7 ore, ecranul touch cu rezoluție Full HD și tastatura iluminată. Deci, e scula perfectă pentru cei în căutarea de performanță și portabilitate la un laptop.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e un preț mic, dar e un dispozitiv care oferă multe facilități care nu le găsești la alte modele.
Din poza alăturată puteți observa cum arată acest model argintiu. Puteți observa că e dotat și cu tastatură iluminată, iar în partea inferioară a ecranului are logo-ul Windows… lucru care demonstrează că e și tabletă.

Dispozitivul
Dispozitivul

Acest F13 se poate lăuda cu procesorul i5-4200u, cei 8 giga de RAM și SSD-ul de 256 de giga. Placa video e și ea una capabilă, deoarece e una de tip Intel HD 4400 care poate reda fără probleme conținut Full HD.
Lucrurile enumerate se numără printre principalele caracteristici tehnice, iar pe partea software are Windows 8.1 care e cel mai bun sistem de operare desktop și pentru tablete. Poate că unii sunt deranjați de faptul că Sony a instalat cam multe programe proprii pe laptop… lucru care mă cam deranjează și pe mine.
Dacă vreți să scrieți atunci aveți la dispoziție un stylus, iar ecranul mare de 13,3 inci o să fie mai mult decât suficient.

Motivele pentru care ai cumpăra acest gadget ar fi aspectul plăcut, că e hibrid (tabletă+laptop), portabilitatea ridicată (are o greutate mică de 1,3 kilograme și o baterie care ține undeva până în 7 ore) și e realizat din materiale de calitate. Alt plus e ecranul IPS și Triluminos, un lucru specific modelelor de la Sony care face ca imaginile să fie mai reale.
Din păcate nu are wireless Gigabit.

Concluzia mea referitoare la acest laptop ar fi că-și merită banii… sunt multe ultrabook-uri pe piață care nici măcar nu au SSD și știm cu toții sporul de performanță oferit de o astfel de componentă.
Pentru a vă face mai bine o impresie despre acest aparat vă recomand clipul de alături, fiind un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa