Sony VAIO SVF13N1J2ES.EE9, ultrabook cu Windows 8

Sony VAIO SVF13N1J2ES.EE9 e un ultrabook foarte bun care vine cu ecran Full HD, tastatură iluminată și o portabilitate ridicată. Face parte din seria F13 Fit Multi Flip 13, ceea ce înseamnă că are ecran de 13,3 inci și o greutate de 1,3 kilograme. Aceste lucruri o să vă ajute să aveți parte de unul dintre cele mai bune Vaio-uri de pe piață din punct de vedere al performanței și duratei bateriei.
Un astfel de aparat ar fi recomandarea mea pentru cineva cu un buget mare care vrea un laptop special cu sistem de operare preinstalat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook cu procesor i3 Haswell, 4GB RAM și SSD de 128 giga. Având sistem de operare preinstalat acest lucru o să vă ajute foarte mult pentru că nu o să pierdeți timpul cu instalarea de sistem de operare sau a driverelor.

Dispozitivul
Dispozitivul

La acest SVF13N1J2ES specificațiile tehnice sunt de top deoarece are un procesor i3-4005U (scoate 1725 puncte la benchmark), SSD rapid cu capacitate de 128GB și sistem de operare deja instalat. Culoarea e silver, iar aspectul e foarte plăcut. Poți vedea de la distanță că e vorba despre un laptop premium, iar logo-ul Windows îi stă foarte bine acestui laptop.
Ecranul de 13.3 inci e unul de cea mai bună calitate deoarece are rezoluție Full HD, iar panelul (panoul) e unul IPS care garantează unghiuri de vizibilitate excelente.

Lucrurile bune la acest model ar fi portabilitatea (greutatea mică, bateria care ține circa 7 ore… nu pot să zic exact cât deoarece depinde de cum e folosit și chiar și Sony nu specifică clar cât ține bateria spunând că durata ei depinde de mai mulți factori), ecranul foarte clar, posibilitatea transformării în tabletă, stylusul care e inclus în pachet și altele.
Poate că nu era rău dacă avea display Retina.

Concluzia mea la acest gadget convertible e că-și merită banii, fiind o noutate de la Sony. Aspectul e unul foarte plăcut (arată mai bine decât modelele pe negru), iar performanțele sunt specifice unui laptop office.
Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand clipul de alături deoarece e un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa