Sony Vaio SVE1712V1EB.EE9

Dacă te interesează un laptop bun atunci laptopurile Sony Vaio ar fi foarte bune deoarece sunt laptopuri premium. Un model nou la care eu mă gândesc e Sony Vaio SVE1712V1EB.EE9 și principalele sale caracteristici sunt ecranul de 17 inci cu rezoluție de tip Full HD (1920 de 1080 pixeli), procesorul i7 din seria Ivy de la Intel și cip grafic HD 7650M de la AMD. Ar mai fi de adăugat faptul că are Win 8 și tastatură iluminată. Ce mă impresionează la acest model e faptul că are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care mie nu mi se pare deloc mare.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o opinie despre cum arată laptopul și se poate vedea că este un model negru. În partea dreaptă a tastaturii numerice se pot vedea și toate tehnologiile și facilitățile cu care e dotat laptopul. Prezentarea acestora e sub formță de acțibild și dacă vă deranjează atunci puteți să le luați jos.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

SV E 17 model 12V1EB.EE9 este un laptop care vine pe post de desktop replacement și nu ar putea fi considerat ca fiind ultraporabil deoarece greutatea e de 3,2 kilograme. Ecranul e de 17,3 inci și o să poată fi folosit cu succes la vizionarea filmelor Blu-ray, chiar dacă are doar unitate optică DVD.
Memoria RAM cu care este dotat e de 6GB și o să vă ajute foarte mult la rularea sarcinilor cât mai fluent. Dacă mai vreți să adăugați memorie RAM atunci puteți să puneți până la maxim 8GB, dar eu cred că ajunge atât. Că tot suntem la memorie, cred că e important de spus că are și un HDD de 750 giga și ceva special la el e protecția la șocuri. Această protecție presupune că dacă scuturați laptopul atunci o să meargă normal. Nu vă știu bugetul, dar eu aș recomanda un SSD, dacă vreți și mai multă performanță… dacă nu atunci e bine și așa.

Păreri pro şi contra

Pro: greutatea nu e foarte mare pentru un laptop de 17 inci; portabilitatea este decentă în condițiile în care are o baterie cu 6 celule; este un model premium-gaming deoarece are software la pachet și caracteristicile o să te ajute foarte mult să te joci ceea ce îți place la o calitate maximă.
Contra: chiar dacă vine cu Windows versiunea 8, din păcate nu are ecran senzitiv, dar poate că vor scoate așa ceva în viitor.

Concluzie

Dacă te-ai săturat de desktop-ul tău în sensul că e depășit dpdv tehnologic și ocupă mult spațiu atunci un astfel de PC portabil cred că ar fi bun pentru tine deoarece nu costă deloc mult și arată bine. Performanțele sunt de top, iar despre aspectul de nota 10 te poți convinge din clipul de alături care e un preview excelent.

Un comentariu la „Sony Vaio SVE1712V1EB.EE9”

Lasă un comentariu