Sony Vaio SVE1711X1EB

Modelul E17 e unul al anului 2012 și vine cu tot ce e main nou și tare pe piață. În acest Sony Vaio SVE1711X1EB o să găsești procesor i7 Ivy Bridge, 8GB memorie RAM, placă video AMD Radeon HD 7650M pe 128 biți, uitate Blu ray și sistem de operare Windows. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie recunoscut că nu e deloc mult pentru un laptop de 17 inci cu ecran Full HD și tastatură iluminată. Cam aceste dotări îmi plac, însă nu-mi place că vine cu o mulțime de programe instalate și normal că o persoană ca mine dezinstalează tot de ce nu a auzit… cu riscul ca unele chestii să nu mai meargă. 😛

Poze

În opinia mea, acest SVE 1711X1EB e un gadget deoarece e foarte tare pe partea de dotări. Venind cu tastatură iluminată o să vedeți foarte bine tastele și când în cameră e întuneric și astfel nu o să vă mai trebuiască o lampă ori ceva de genul. Greutatea e una de 3,2 kilograme și în opinia mea acest lucru e unul foarte bun deoarece ne demonstrează că are o portabilitate excelentă.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

SVE1711X1EB vine cu un procesor i7 3612QM care e foarte performant și în momentul de față e unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață. Ecranul notebook-ului e de 17,3 inci și are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli și acest lucru e destul de util din moment ce vine cu unitate Blu-ray. Pentru a vă face o părere despre cum merg jocurile pe el vă recomand clipul de alături care ne arată cât de capabilă e placa video de la AMD.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte performant; vine cu o mulțime de dotări care mai de care mai utile; portabilitatea e excelentă și asta datorită faptului că are o autonomie mai mult decât decentă (bateria ține foarte mult); designul e foarte reușit; vine cu sistem de operare foarte cunoscut care e Windows și acest lucru ne arată că e vorba despre un notebook premium.
Contra: era interesant dacă venea cu cip grafic de la Nvidia.

Concluzie

Nu prea sunt clipuri de calitate pe ‘net, însă sper că vă puteți face o opinie despre acest laptop din preview-ul de alături. Dacă e să comparăm acest laptop cu unul de la Mac atunci se poate vedea foarte clar că întrece orice Mac și de aceea îl recomand oricărei persoane care se respectă deoarece nu va regreta.

Te-ar mai putea interesa