≡ Meniu

Sony Vaio SVE1711V1EB

Acest laptop Sony Vaio SVE1711V1EB e unul de 17 inci și face parte din ultima serie S a acestui producător. Configurația sa mi se pare destul de bună pentru a rula diverse jocuri însă placa video nu e chiar grozavă chiar dacă e pe 128 de biți. E la fel de bună ca și cunoscutul model Radeon 6550M însă aceasta are 2GB memorie video. Deci se pot seta mai multe detalii în jocuri, însă pentru o astfel rezoluție, o placă mai bună era ideală. Dar nu cred că-l veți lua doar pentru jocuri, având în vedere ecranul mare care e ideal pentru filme dar și editare/proiectare. Tastatura iluminată e și e o caracteristică de luat în considerare în special dacă navigați pe web seara sau noaptea. SVE1711V1EB are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Deschis

Tastatura

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i5 de tip 2450M și deci nu e un Ivy Bridge dar e un model de anul acesta. Cu siguranță va fi de folos în jocuri și în aplicații office deoarece oferă o viteză de procesare decentă. Ecranul de 17.3 inci e unul LCD LED și are o rezoluție de 900p, deci una obișnuită pentru un astfel de ecran. Ar fi fost interesat o rezoluție 1080p, însă acele laptopuri sunt prea scumpe, pentru moment. Multitaskingul e excelent cu cei 6 GB de RAM la 1333 MHz. Datorită celor două sloturi de memorie deja ocupate nu ar avea rost să înlocuiți 2GB cu cei 4 GB.

Capacitatea hardului e de 750GB și din păcate e unul SATA și nu unul de tip SSH sau SSD. Placa sa video AMD numită Radeon HD 7650M e una decentă fiind pe 128 de biți cu 2 GB, dar e la fel de bună ca 6550M. Pe partea de multimedia are unitate Blu-Ray, difuzoare, card reader, cameră web etc. La capitolele porturi și comunicații are VGA, HDMI, USBuri, WLAN, bluetooth, LAN etc. Autonomia sa e peste medie și se datorează dar plăcii video integrate. Jos am pus un clip cu performanțele acelei plăci video AMD de care ziceam mai sus:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Blu-Ray, ecran mare dar fără rezoluție 1080p, tastatură iluminată, Windows 7, autonomie decentă, cameră web avansată și bluetooth.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVE1711V1EB are un preț destul de atractiv și spun asta pentru că are ecran de 17 inci, tastatură iluminată, un design plăcut și o configurație nouă. Deci e o alegere mai bună decât un model de anul trecut în special că prețul e relativ același. Am pus un clip cu două modele similare:

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu