Sony Vaio SVE1513S1EW, laptop alb cu caracteristici de top

Laptopul Sony Vaio SVE1513S1EW e unul foarte plăcut ca aspect, iar specificațiile tehnice nu sunt deloc de neglijat deoarece beneficiază de un procesor i5, de 4GB memorie RAM și de o placă grafică AMD HD 7650M. Despre preț numai de bine deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vă încadrați în buget atunci trebuie neaparat să vă luați un maus Genius Traveler 9000 deoarece se potrivește cu notebook-ul.

Aspect

Din imaginile de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum se prezintă. E un laptop mediu ca dimensiuni deoarece vine cu un ecran de 15.5 inci și de aceea o să încapă perfect într-o geantă Hama 101086, Montego, 15.6″. Despre greutate numai de bine deoarece laptopul cântărește puțin – circe două kilograme.

Capacul
Tastatura

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran de 15 inci a cărui rezoluție e una de tip HD, iar din această cauză o să puteți vedea filmele 720p fără vreo pierdere de detaliu. Normal că procesorul i5-3230M și placa video AMD Radeon HD 7650M fac ca filmele 1080p să poată fie redate și ele. Despre cum merg jocurile vă puteți face o părere din clipul de alături, dar trebuie să țineți cont de faptul că laptopul acesta nu e tocmai un model de gaming.

Păreri pro şi contra

Pro: are unitate optică; vine cu Windows preinstalat și nu oricare versiune, ci Windows 8; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vien cu multiple porturi cum ar fi USB 3, USB 2, HDMI și VGA; autonomia e una crescută deoarece bateria ține undeva la 3-4 ore în mod economic.
Contra: ecranul nu e Full HD.

Concluzie

Pe piață nu prea sunt laptopuri de culoare albă și de aceea cred că dacă ești în căutarea uni astfel de model atunci ar trebui să alegi ceva de la Sony. Acest brand nu doar face laptopuri foarte bune, ci vine cu modele premium care beneficiază de materiale de foarte bună calitate. Din preview-ul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și ce poate.

Te-ar mai putea interesa