Sony Vaio SVE1513R1EB, laptop cu USB Charging

Sony Vaio SVE1513R1EB e un laptop multimedia nou care aduce o configurație interesantă, USB charging, funcție Rapid Wake + Eco și altele.Pot spune că se adresează celor care joasă jocuri din când în când deoarece placa video e destul de bună chiar dacă nu e una de ultimă generație (cum sunt cele din seria HD 8000). Tehnologia USB Charging am văzut-o doar la câteva laptopuri (Toshiba), dar se pare că și Sony a optat pentru ea deoarece e o modalitate ușoară și simple de încărcare a telefonului, tabletei ori MP4 playerului. Funcția Rapid Wake + Eco a fost recent introdusă și care se adresează celor care vor să stingă ușor laptopul fără a pierde datele. Astfel puteți porni laptopului și să vă continuați multe de unde ați rămas. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Îmi place cum arată și e în totalitate pe negru, iar în jurul touchpadul e o dungă argintie care iasă ușor în evidență.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-3230M e un IvyBridge performant care e bun pentru cei care vor să joace jocuri la rezoluție HD. Nu e nevoie de un Core i7 doar dacă laptopul are un ecran FullHD, însă fiecare nu preferințele sale. Ecranul de 15.5 inci e unul HD care îl puteți întâlni și la alte laptopuri de la acest producător. Memoria de 4 GB e suficientă pentru că e de 1600 MHz și poate fi mărită la cel mult 8GB.

Are și un hard disk generos – 750GB, care mi se pare decent pentru orice utilizator. Placa video e nou dar nici foarte nouă – Radeon HD 7650M de 1 GB.
Acesta e numai bună pentru a fi folosită la jocuri, deoarece are și o placă video Intel ideală pentru aplicații ori navigare web. Aceea are un consum mic și deci veți beneficia de o autonomie de peste 3 ore. Dotările sunt cele cunoscute de pe alte modele și de aceea nu le mai enumăr.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o configurație multimedia, design elegant, Windows 8, încărcare prin USB, funcția rapidă de salvare a datelor – Rapid Wake + Eco, bluetooth și hard cu protecție antișocuri.

Minusuri: putea fi mai ieftin având în vedere că nu oferă tastatură iluminată.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVE1513R1EB e o recomandare bună dacă sunteți fan Sony însă dacă nu țineți la brand sau model puteți alege un model de la Asus sau un model anterior cu tastatură iluminată în același preț. Pentru a vedea cât de bine arată acesta, vă recomand clipul de jos și vă urez vizionare plăcută!

Lasă un comentariu