Sony Vaio SVE1513F1EW

Sony Vaio SVE1513F1EW e un laptop alb de la Sony dar care nu e în totalitate pe alb, ci are rama ecranului pe negru, zona superioară a tastaturii tot pe negru și o dungă neagră pe lateral. Dar, culoare albă predomină iar combinația de culori e mai interesantă decât o singură culoare. Configurația sa e una cu Core i3, 4GB memorie, placă video AMD și Intel HD. Deci are două plăci video din care doar cea AMD e ideală pentru jocuri. Spre deosebire de modele anterioare, oferă două funcții interesante: încărcare USB și Rapid Wake + Eco. Probabil prima funcție o știți de la laptopurile Toshiba (puteți să încărcați telefonul), însă a doua funcție se adresează celor care trebuie să închidă repede laptopul iar apoi să reveni unde ați rămas. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se poate observa că arată la fel ca și predecesoarele, însă există modele și pe alte culori (gri, roz și culori cu finisaj metalic).

Tastatura
Tastatura
Capacul
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul său e un I3 Sandy Bridge, iar memoria RAM e de 1333 MHz și placa video Intel HD 3000. Oricum diferențele nu sunt așa de mari dacă vă gândiți la un upgrade la memoria RAM și să folosiți placa video de la AMD. Aceea nu va lucra în Dual Graphcis deoarece procesorul nu e de la AMD,d ar și așa sunt multe jocuri care le poate reda la detalii medii sau maxime. Ecranul său de 15.5 inci e unul lucios și are o rezoluție HD.

În rest, vine cu un hard disk destul de mare – 500GB. Dotările sale sunt destul de importante dacă vreți un înlocuitor pentru desktop și sunt cele obișnuite, dar aduce și câteva dotări speciale: cameră web cu tehnologie Exmor, USB 3.0 și bluetooth. Autonomia oferită de bateria sa e una variabilă și ține de cum îl folosiți și de aplicațiile folosite. Însă, e undeva între 3 și 4 ore dar vă recomand să-l țineți în priză și cu bateria scoasă dacă nu-l luați cu voi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată destul de bine, configurație cu placă video dedicată, Windows 8, protecție antișocuri și alte caracteristici interesante.

Minusuri: nu e chiar accesibil comparativ cu alte laptopuri.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVE1513F1EW e o recomandarea bună de la acest producător deoarece e un laptop echilibrat adică satisface orice utilizator, fie el și unul pasionat de jocuri. Jos am pus un clip cu un astfel de model:

Lasă un comentariu