Sony Vaio SVE1513C1EW, laptop office pe alb

Sony Vaio SVE1513C1EW e un laptop alb de tip premium util pentru sarcini office. Vine la pachet cu cel mai nou procesor de la Intel din Seria Pentium – Pentium 2020M, iar placa video e Radeon HD 7650M ceea ce presupune că laptopul poate fi utilizat cu succes și la jocuri. Ecranul e unul de 15.5 inci (o geantă Hama 101086, Montego, 15.6″ i s-ar potrivi, iar portabilitatea e una peste medie în condițiile în care bateria ține undeva la 3-4 ore, iar greutatea e de circa două kilograme.
Despre costul de achiziție trebuie spus că nu e deloc mare deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar dacă mai aveți bani atunci cred că ar fi bun un mouse Genius Traveler 9000.

Aspect

SVE1513C1EW e un model de culoare albă cu un ecran de 15.5 inci care e identic cu Sony VAIO SVE1513S1EW, doar că are un procesor nu chiar așa de puternic. Datorită ecranului potrivit eu aș recomanda o geantă Hama 101086, Montego, 15.6″ care i s-ar potrivi foarte bine.

Capacul
Tastatura

Caracteristici tehnice

După cum scriam la început, laptopul are un procesor Pentium 2020M care e unul din generația Ivy Bridge. Pe partea de RAM are 4GB, iar capacitatea hardului e una de 500 GB. Astfel nu o să aveți nevoie de mai mulți RAMi într-un viitor apropiat și nici de spațiu suplimentar de stocare. Dacă sunteți o persoană care stă la upload atunci cred că e esențial un HDD extern Seagate Expansion 1TB, 2.5″, 5400 rpm, 8MB, USB 3.0 deoarece e foarte capacitiv și rapid în același timp.

Păreri pro şi contra

Pro: se descurcă de minune în jocuri, lucru care poate fi văzut și în preview-ul de mai sus; raportul dintre preț și calitate este extraordinar (în urmă cu câțiva ani nici nu încăpea vorbă să-ți cumperi laptop Sony sub 3000 de lei deoarece nu prea erau); vine cu o garanție de 2 ani; sistemul de operare e preinstalat, fiind vorba despre Windows 8.
Contra: procesorul nu e unul core i.

Concluzie

Pentru cei care sunt în căutarea unui laptop de top cred că acest model ar fi unul excelent. E și unic în felul lui deoarece rar găsești un laptop de culoare albă care să aibă un design special. Despre cum arată și de ce e capabil puteți vedea din clipul de alături.

Lasă un comentariu