≡ Meniu

Sony Vaio SVE1513C1EW, laptop office pe alb

Sony Vaio SVE1513C1EW e un laptop alb de tip premium util pentru sarcini office. Vine la pachet cu cel mai nou procesor de la Intel din Seria Pentium – Pentium 2020M, iar placa video e Radeon HD 7650M ceea ce presupune că laptopul poate fi utilizat cu succes și la jocuri. Ecranul e unul de 15.5 inci (o geantă Hama 101086, Montego, 15.6″ i s-ar potrivi, iar portabilitatea e una peste medie în condițiile în care bateria ține undeva la 3-4 ore, iar greutatea e de circa două kilograme.
Despre costul de achiziție trebuie spus că nu e deloc mare deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar dacă mai aveți bani atunci cred că ar fi bun un mouse Genius Traveler 9000.

Aspect

SVE1513C1EW e un model de culoare albă cu un ecran de 15.5 inci care e identic cu Sony VAIO SVE1513S1EW, doar că are un procesor nu chiar așa de puternic. Datorită ecranului potrivit eu aș recomanda o geantă Hama 101086, Montego, 15.6″ care i s-ar potrivi foarte bine.

Capacul

Tastatura

Caracteristici tehnice

După cum scriam la început, laptopul are un procesor Pentium 2020M care e unul din generația Ivy Bridge. Pe partea de RAM are 4GB, iar capacitatea hardului e una de 500 GB. Astfel nu o să aveți nevoie de mai mulți RAMi într-un viitor apropiat și nici de spațiu suplimentar de stocare. Dacă sunteți o persoană care stă la upload atunci cred că e esențial un HDD extern Seagate Expansion 1TB, 2.5″, 5400 rpm, 8MB, USB 3.0 deoarece e foarte capacitiv și rapid în același timp.

Păreri pro şi contra

Pro: se descurcă de minune în jocuri, lucru care poate fi văzut și în preview-ul de mai sus; raportul dintre preț și calitate este extraordinar (în urmă cu câțiva ani nici nu încăpea vorbă să-ți cumperi laptop Sony sub 3000 de lei deoarece nu prea erau); vine cu o garanție de 2 ani; sistemul de operare e preinstalat, fiind vorba despre Windows 8.
Contra: procesorul nu e unul core i.

Concluzie

Pentru cei care sunt în căutarea unui laptop de top cred că acest model ar fi unul excelent. E și unic în felul lui deoarece rar găsești un laptop de culoare albă care să aibă un design special. Despre cum arată și de ce e capabil puteți vedea din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu