Sony Vaio SVE1512U1ESI.EE9

Sony Vaio SVE1512U1ESI.EE9 e unul dintre multele laptopuri oferite de acest producător și care vine cu software nou, adică cu Windows 8. Deci dacă nu v-ați luat încă un Vaio, acum e momentul și nu trebuie să optați neapărat pentru acesta deoarece există model și cu Pentium sau Core i3 la prețuri atractive. Spre deosebire de altele, placa grafică are o memorie de 2GB, un hard destul de mare (750GB) și ceva mai multă memorie RAM – 6GB. La un așa preț era normal să vină cu tastatură iluminată, deci acest aspect poate fi luat în considerare ca un minus. Finisajul e pe culoare gri închis, însă design e același. SVE1512U1ESI are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Din lateral

Specificaţii tehnice

Nu cred că e cel mai bun model pentru gaming dar e un model reușit pentru cei care joacă din când în când vizionează filme și stau pe ‘net. Ecranul e suficient de bun adică are o rezoluție potrivită pentru cei 15.5 inci și claritatea e decentă că doar e un LED. Configurația e decentă dar se putea mai bine de atât la un așa preț, având în vedere că există o concurență pe măsură chiar și cu Windows 8.

Pe scurt, are un procesor de la Intel numit Core i5-3210M, 6GB la 1600MHz, Radeon HD 7650M un hard de 750GB. Sunt caracteristici bune pentru un gamer dar nu și pentru unul înrăit. Chiar dacă HD 7650M nu e cea mai bună placă clasa 2 e suficient de performantă pentru jocurile actuale deoarece are 2GB și BUS 128 biți. Dotările speciale sunt: tehnologie Exmor la webcam, USB 3.0, bluetooth și protecția antișoc la hard.

Autonomia e cea standard, adică de 3-4 ore și depinde de aplicațiile utilizate. Pe partea de software aduce aplicațiile obișnuite ale producătorului dar și Windows 8. Jos am pus un clip cu performanțele grafice ale plăcii AMD.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație bună cât privesc jocurile, design plăcut și ergonomic, fiabilitate crescută și Windows 8.

Minusuri: lipsa tastaturii iluminate.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVE1512U1ESI e o recomandare pentru fanii Sony care vor o astfel de configurație, iar alternative sunt și de la alți producători, dar nu arată la fel de bine ca acesta. În clipul de jos se vede cel mai bine cât de bine arată și că defapt e mai mult gri decât argintiu:

Un comentariu la „Sony Vaio SVE1512U1ESI.EE9”

Lasă un comentariu