Sony Vaio SVE1512M6EB.EE9

Laptopul Sony Vaio SVE1512M6EB.EE9 e unul din seria multimedia – seria E, care se adresează celor care mai ard din când în când un joc, vizionează filme 720p/1080p sau fac diverse editări foto/video. Configurația acestuia nu e una prea grozavă dar o consider suficient de bună pentru a rula cele mai noi apariții din domeniul jocurilor. Designul e destul de reușit și elegant chiar dacă e în mare parte pe culoarea neagră. Poate fi o alegere bună chiar și pentru cei care își doresc un model de tip business deoarece are protecție antișocuri pentru hard. Acest SVE1512M6EB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată destul de asemănător cu cel de jos, doar că acesta e pe negru iar în jurul touchpadului are o dungă argintie.

Așa arată
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i3-2328M de 2.2 GHz e unul decent chiar și când vă doriți mai multă viteză de procesare. E superior modelelor din seria Pentium și mai indicat când vine vorba de jocuri. Are două plăci video din care doar una v-o recomand pentru jocuri – AMD Radeon HD 7650M. SPun asta deoarece cea integrată nu are memorie video proprie și deci nu e prea grozavă.

Ecranul de 15.5 inci e unul HD și e decent pentru orice tip de aplicație sau joc. Nu are configurație pentru gaming FullHD, dar la un ecran așa mic nu veți vedea vreo diferență. La capitolul memorie are un hard de 320GB și 4GB. Puteți mări memoria RAM până la 8GB în caz că aveți pretenții în jocuri. Restul dotărilor sale sunt aceleași ca și la predecesoarele, iar autonomia oferită de laptop e de 3-4 ore.

Pe partea de software are Windows 8 și aplicațiile cunoscute de pe laptopurile acestui producător. După cum am precizat anterior, poate reda orice joc la detalii medii:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design plăcut, performanțe modeste, posibilitate măririi memoriei RAM (vă ajută puțin în jocuri) și are Windows 8.

Minusuri: hard disk mic.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVE1512M6EB e un laptop de ultimă generație care nu oferă prea mult spațiu deoarece hardul e mic, însă  datorită porturilor USB, vă puteți lua unul extern de 1TB (în cazul în care vă plac filmele și muzica). Un astfel de hdd costă ceva dar e o investiție bună deoarece e portabil și performant.

Te-ar mai putea interesa