Sony Vaio SVE1512H1ESI.EE9

Sony VAIO SVE1512H1ESI.EE9 este un nou laptop cu Windows 8 de culoare gri. Vine cu un procesor de tip i3-3110M din seria Ivy Bridge, iar cipul grafic e un AMD Radeon HD 7650M care are 1GB memorie RAM cu bus 128 bit. Ecranul este unul caracteristic Sony, adică are 15,5 inci și e foarte clar fiind realizat cu tehnologie LCD LED. Deci, se poate spune că este un laptop premium la un preț bun deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Aspectul nu diferă de restul laptopurilor din Seria SV E 15 a anului 2012 din care face parte și SVE1511H1ESI care este o alternativă. Din aceste două imagini nu se prea poate vedea prea bine cum arată și de aceea vă recomand să vizionați preview-ul de la final. Multă lume știe că laptopurile Vaio au culori excentrice cum ar fi alb, portocaliu, verde sau albastru, iar acesta e un model cu o culoare mai sobră, adică silver. Din această cauză o să poată fi folosit cu succes și de către oamenii de afaceri.

Așa arată
Din lateral

Specificaţii tehnice

Modelul SV E1512H1ESI.EE9 e unul care stă foarte bine pe partea de caracteristici deoarece are un procesor Intel Core i3-3110M și 4GB memorie RAM. Dacă doriți să mai adăugați memorie RAM atunci acest lucru este posibil deoarece laptopul are două sloturi din care doar unul este ocupat. Normal că fiind un laptop multimedia are și un cip grafic foarte capabil numit HD 7650M care e capabil de a reda la perfecție filme 720p, adică HD.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul nu e deloc mare; vine la pachet cu Windows 8, iar acest lucru cred că-l va face foarte popular pentru cei pasionați de sistemul de operare de la MS; vine cu cele mai noi porturi cum ar fi bluetooth versiunea 4, HDMI, USB versiunile 2 și 3, VGA, dar și altele.
Contra: era interesant dacă ecranul era măcar Full HD și cu suport touch, deci un touchscreen.

Concluzie

Dacă ești o persoană care se respectă și nu vrea să se streseze prea mult cu instalarea Windows și a driverelor atunci cred că acest model de laptop ar fi foarte bun pentru tine. Pe lângă faptul că arată excelent, merge ca uns având numeroase tehnologii incorporate care te vor ajuta să-ți termini treaba cât mai repede.

6 comentarii la „Sony Vaio SVE1512H1ESI.EE9”

  1. Ce recomanzi intre modelul acesta si Asus K56CM-XX011D? Vreau sa-l folosesc mai mult pentru editare grafica.

  2. Acest Sony deoarece are baterie cu 6 celule, iar în momentul de față primești un smartphone cadou dacă îl achiziționezi de aici.

  3. Intr-adevar e buna oferta. Sa inteleg ca nu e diferenta mare intre cele doua procesoare ca performanta? Placa grafica de la Sony face fata bine la editari/ jocuri? Am vazut ca are baterie cu 6 celule dar nu e si mai „gurmand” procesorul? Multumesc.

  4. Intr-adevar oferta este buna. Sa inteleg ca nu e diferenta semnificativa intre procesoare? Face fata cu brio placa grafica la provocari mai mari (editari puternice/ jocuri noi)? Are baterie cu 6 celule dar nu este mai „gurmand’?

  5. Numai in romania este comercializat,interesant nici la pagina sony nu se poate gasi? Un test,sau comentarii?

  6. Cu codul acesta e comercializat în România. Face parte din seria E 15 2012 și dacă o să cauți așa pe ‘net o să găsești ceea ce cauți.

Lasă un comentariu