≡ Meniu

Sony Vaio SVE1512E6E, laptop alb

În momentul de față acest Sony Vaio SVE1512E6E vine cu un cadou foarte bun, adică cu un sistem audio 5.1 Logitech Z506, iar prețul e cel mai mic de pe piață. Astfel, ai un laptop bun la jocuri deoarece are procesor Pentium Dual Core placă video dedicată, Windows 8 preinntalat și 4 giga de RAM. Deci, vine la pachet cu tot ce ți-ai dori, mai puțin cu mouse și geantă și de aceea eu aș recomanda un mouse Sony VGPBMS20W și o geantă Sony VGP-CP25AE.
Eu zic că un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu e deloc mare pentru un laptop din categoriile multimedia-gaming care e alb.

Aspect

Cred că se poate vedea foarte clar că se poate vedea foarte clar că e vorba despre un model din seria E 15 a anului 2012. Ecranul e unul de 15.5 inci cu rezoluție HD care e numai bun pentru vizionare de seriale luate de pe Internet gratis sau pe bani.

Capacul

Tastatura

Caracteristici tehnice

Procesorul e un Pentium B980 din seria Sandy Bridge și are două nuclee. Jocurile vor merge excelent, lucru care se poate vedea din preview-ul de alături, iar asta trebuie mulțumit în principal plăcii video AMD Radeon HD 7650M care e una cu memorie dedicată. Memoria RAM e una suficientă, fiind de 4 giga, iar HDD-ul e unul de 500 de giga pe care puteți stoca câte fișiere doriți.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excelent; vine la pachet cu un cadou foarte interesant (oferta e limitată); vine cu cel mai nou sistem de operare de la MS – Windows 8, iar din această cauză nu aveți treabă cu instalarea OS-ului sau a driverelor aferente; extinderea garanției se face pe bani puțini.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un notebook PC puternic atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu are procesor Core i, dar și Pentium-urile sunt destul de puternice și numai bune. Aspectul e unul deosebit, iar acest lucru e unul caracteristic laptopurilor Vaio. Despre cum arată și cum se comportă puteți vedea mai multe din clipul YouTube de alături.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Alex

    Salut. Imi poti spune te rog cum se vede la webcam?Ma refer la luminozitate. Pentru ca as vrea sa mi achizitionez acest laptop pt chat,mesenger,skype,etc.Multumesc

Lasă un comentariu