Sony Vaio SVE1512E6E, laptop alb

În momentul de față acest Sony Vaio SVE1512E6E vine cu un cadou foarte bun, adică cu un sistem audio 5.1 Logitech Z506, iar prețul e cel mai mic de pe piață. Astfel, ai un laptop bun la jocuri deoarece are procesor Pentium Dual Core placă video dedicată, Windows 8 preinntalat și 4 giga de RAM. Deci, vine la pachet cu tot ce ți-ai dori, mai puțin cu mouse și geantă și de aceea eu aș recomanda un mouse Sony VGPBMS20W și o geantă Sony VGP-CP25AE.
Eu zic că un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare pentru un laptop din categoriile multimedia-gaming care e alb.

Aspect

Cred că se poate vedea foarte clar că se poate vedea foarte clar că e vorba despre un model din seria E 15 a anului 2012. Ecranul e unul de 15.5 inci cu rezoluție HD care e numai bun pentru vizionare de seriale luate de pe Internet gratis sau pe bani.

Capacul
Tastatura

Caracteristici tehnice

Procesorul e un Pentium B980 din seria Sandy Bridge și are două nuclee. Jocurile vor merge excelent, lucru care se poate vedea din preview-ul de alături, iar asta trebuie mulțumit în principal plăcii video AMD Radeon HD 7650M care e una cu memorie dedicată. Memoria RAM e una suficientă, fiind de 4 giga, iar HDD-ul e unul de 500 de giga pe care puteți stoca câte fișiere doriți.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excelent; vine la pachet cu un cadou foarte interesant (oferta e limitată); vine cu cel mai nou sistem de operare de la MS – Windows 8, iar din această cauză nu aveți treabă cu instalarea OS-ului sau a driverelor aferente; extinderea garanției se face pe bani puțini.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un notebook PC puternic atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu are procesor Core i, dar și Pentium-urile sunt destul de puternice și numai bune. Aspectul e unul deosebit, iar acest lucru e unul caracteristic laptopurilor Vaio. Despre cum arată și cum se comportă puteți vedea mai multe din clipul YouTube de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony Vaio SVE1512E6E, laptop alb”

  1. Salut. Imi poti spune te rog cum se vede la webcam?Ma refer la luminozitate. Pentru ca as vrea sa mi achizitionez acest laptop pt chat,mesenger,skype,etc.Multumesc

Comentariile sunt închise.