Sony Vaio SVE1512E1EW.EE9

Sony Vaio SVE1512E1EW.EE9 e un notebook alb care e foarte similar modelului gri SVE1512H1ESI.EE9. Vine la un preț accesibil având în vedere că este un model multimedia-premium cu Windows 8 și astfel poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Poate fi utilizat cu succes și la jocuri deoarece are un cip grafic HD 7650M care vine cu memorie dedicată.

Poze

SV E1512E1EW.EE9 are culoare albă și de aceea cred că o să fie foarte popular printre cei care vor un PC Sony. Popularitatea laptopurilor albe este dată de faptul că sunt rare, majoritatea laptopurilor fiind negre. Modelul acesta e unul cu un ecran mediu de 15,5 inci și care are o rezoluție de tip HD+ ceea ce îl face foarte bun pentru vizionarea filmelor HD.

Capacul
Tastatura

Specificaţii tehnice

SVE1512E1EW.EE9 e un notebook din seria E, iar această serie este una premium… adevărul e că toate laptopurile Vaio sunt premium. Vine cu mult așteptatul Windows 8, însă nu are ecra touch și asta înseamnă că nu o să poți să folosești la potențial maxim sistemul de operare. Puterea PC-ului portabil e furnizată de procesorul i3 model i3 3110M și de cei 4GB memorie RAM, iar jocurile vor merge fluent datorită plăcii video dedicate de la AMD. Vine cu tastatură completă, adică și cu partea numerică, iar hdd-ul e unul foarte rezistent având rezistență la șocuri implementată.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; raportul dintre preț și calitate este nemaipomenit de bun; fiabilitatea este și ea bună deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani pe bani puțini; vine cu numeroase porturi printre care se numără USB (versiunile 2 și 3), HDMI, bluetooth și VGA (pentru conectarea unui TV ori a unui monitor); vine cu cel mai nou sistem de la MS – Windows versiunea 8; bateria ține mult deoarece are 6 celule, iar asta înseamnă o autonomie de undeva la maxim 4 ore.
Contra: ecranul nu e senzitiv.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui laptop care să-ți reflecte personalitatea atunci cred că acest model ar fi foarte bun deoarece are un aspect excepțional și deoarece îți va furniza toată puterea de care o să ai nevoie vreodată în orice tip de sarcină. Din preview-ul de alături îți poți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate acest notebook.

Te-ar mai putea interesa