Sony Vaio SVE1511W1ESI

Un laptop foarte interesant din seria E 2012 e acest SV E 15 model Sony Vaio SVE1511W1ESI. În opinia mea nu e deloc scump deoarece are procesor i5, cip grafic cu memorie dedicată, autonomie mai mult decât decentă, mulți RAMi, iar prezența Windows-ului e un alt lucru care ne arată că vorbim despre un laptop premium. Acest model nu e la fel de bun ca un Sony SVS1511N3ES care are ecran de tip Full HD, dar nici prețul nu e de 5000 de lei, ci are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea că arată foarte bine, iar din aceste poze nu se poate observa că are tastatură iluminată, dar trebuie știut că are așa ceva. 😉 Trebuie neaparat spus că în aceste imagini e modelul de 17 inci și de aceea acțibildele sunt în partea dreaptă a tastaturii. Față de modelul de 13 inci – SVS13A1U9ES – se poate vedea că are tastatură numerică și acest lucru vă va ajuta destul de mult dacă sunteți o persoană care folosiți calculatorul mult la calcule.

Laptopul
Tastatura

Specificaţii tehnice

Modelul SV E1511W1ESI vine cu procesor i5 Sandy Bridge și cu o placă grafică AMD Radeon HD 7650M care are 128 biți. Datorită acestor două componente, dar și a faptului că are multă memorie RAM, jocurile vor merge impecabil. Astfel, Diablo 3 se poate vedea că rulează decent. Filmele se vr vedea și ele foarte bine, în special cele HD, și asta deoarece ecranul e unul cu rezoluție HD+. Dacă acest ecran vi se pare mic atunci puteți conecta un monitor care să aibă o diagonală mai mare și o rezoluție Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu niște componente de ultimă generație care fac laptopul foarte bun pentru orice tip de sarcini; prețul nu e deloc mare dacă luăm în considerare că e un laptop Sony și că are Windows; pe timp de noapte o să vă ajute destul de mult tastatura iluminată; vine cu numeroase porturi printre care se numără USB 3, HDMI și VGA.
Contra: putea avea SSD, da nu vă oprește nimeni să vă luați un SSD Kingston HyperX 3K 120GB.

Concluzie

Din clipul de alături se poate vedea că seamănă destul de mult cu modelul E 17, adică SVE1711X1EB, și asta dacă comparăm pozele de mai sus cu acest preview. În rest, nu-mi rămâne decât să vi-l recomand deoarece este un laptop pentru cunoscători și vă asigur că nu aruncați banii pe geam dacă aveți nevoie de tehnologie de ultimă generație.

Te-ar mai putea interesa