Sony Vaio SVE1511S1ESI

Un model care vine ca o alternativă la SVE1511W1ESI e acest Sony Vaio SVE1511S1ESI, fiind un model din seria E 15. E cu vreo 4 milioane mai ieftin (400 lei noi) și asta în principal datorită faptului că are mai puțină memorie, atât RAM cât și pe partea de hard (știu că hardul și RAMii sunt două lucruri diferite, dar tot memorii sunt). Astfel, acest SV E1511S1ESI are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și are unele minusuri, dar cred că se poate trece cu ușurință peste ele din cauza prețului care e unul destul de mic.

Poze

Se poate vedea că arată foarte bine, ia culoarea lui nu e neagră, ci gri, adică silver. Ecranul e tot de 15,5 inci, iar rezoluția de tip HD+ făcându-l ideal vizionării filmelor HD. Din poze nu se pot vedea porturile, însă trebuie spus că are cele mai noi și populare porturi de pe piață cum ar fi HDMI, USB3 și VGA. Aceste porturi sunt întâlnite și pe alte modele, cum ar fi SVE1711X1EB.

Laptopul
Tastatura

Specificaţii tehnice

Vine cu un procesor i5, iar placa video e un AMD pe 128 biți care vă va ajuta să jucați jocuri cum ar fi Diablo III la rezoluția maximă suportată de laptop. Venind cu bluetooth o să vă ajute destul de mult acest lucru deoarece o să puteți copia ușor fișiere de pe telefon ori de pe laptop pe telefon. Despre memoria RAM se poate spune că e mai mult decât suficientă, iar dacă vreți să mai puneți 4 atunci aveți un slot liber la dispoziție.

Păreri pro şi contra

Pro: e unul dintre cele mai ieftine laptopuri Vaio de pe piață; arată foarte bine; performanțele sunt foarte bune atât în jocuri solicitante cât și în aplicații de tip CAD; hardul e unul foarte încăpător și la nevoie poate fi înlocuit cu unul mai mare ori eventual cu un Solid State Drive.
Contra: un minus, în opinia mea, e lipsa unui SSD, dar se poate monta unul, iar recomandarea mea ar fi un model de 120 GB cum e Kingston HyperX 3K.

Concluzie

Modelul de față ar fi recomandarea mea pentru persoanele care-și doresc un Vaio însă nu au la dispoziție 5000 lei pentru a-și procura cel mai tare model. Prezența ori lipsa unei tastaturi iluminate nu știu dacă e așa de importantă deoarece când scrii ceva nu te uiți la taste, ci la ecran… asta dacă ești un utilizator mai experimentat. 😉

Te-ar mai putea interesa