Sony Vaio SVE1511H1ESI

Laptopul Sony Vaio SVE1511H1ESI e unul din noua serie E care aduce un nou design dar și o configurație nouă. Are o configurație multimedia decentă și aici mă refer la procesorul Core i3 și la placa video AMD care e pe 128 de biți. Chiar dacă nu e un laptop de gaming profesionist, poate reda fluent unele jocuri la detalii medii iar altele la detalii maxime. Există variante chiar și pe alb și negru, însă pe gri și alb parcă arată cel mai bine. Din păcate un astfel de laptop nu vine cu tastatură iluminată, probabil de aceea are și un un preț atractiv. SVE1511H1ESI are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Din lateral

Specificaţii tehnice

Are un procesor performant chiar și când vine vorba de gaming. Core i3 2370M e cel mai nou din seria Sandy Bridge și sunt curios care vor fi noile modele în special că din toamnă Intel a promis modele IvyBridge. Ecranul HD+ de 15.5 inci vine cu tehnologie LED de iluminare pentru un contrast dinamic ridicat și culori vii. Chiar dacă nu e prea mare pentru vizionat filme, puteți conecta un TV la el prin HDMI sau poate un monitor, în funcție de preferințe.

Memoria RAM poate fi extinsă la 8GB cu un cost redus deoarece are un slot liber și ar fi recomandat doar dacă sunteți pasionați de jocuri. Nu cred că ar avea rost să înlocuiți hdd-ul actual de 500GB cu unul mai mare, poate doar cu unul SSD. HD 7650M e o placă video nouă cu o memorie de 1GB pe 128 de biți. O parte din dotările sale sunt: camera web cu senzor Exmor, difuzoarele, cititorul de carduri, porturile USB, HDMI, WLAN, bluetooth, ieșire audio etc. Deci să nu uitați să achiziționați și un router în caz că nu aveți unul. Autonomia de funcționare e și ea decentă și poate depăși 3 ore.

Pentru a vă face o idee despre placa video, am pus un clip realizat de un utilizat al unui laptop similar:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design reușit, Windows 7, placă video nouă care presupune performanțe mari și eficiență sporită.

Minusuri: nu are tastatură iluminată.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVE1511H1ESI e un laptop performant care vine ca alternativă la variantele pe alb și negru. Jos am postat o mică prezentare a acestei serii foarte reușite și care poate fi ideală pentru uz casnic.

Lasă un comentariu