Sony Vaio SVE1511G1EW

Laptopul Sony Vaio SVE1511G1EW vine ca o alternativă la Sony SVE1511B1EW și principalele caracteristici cu care vine la bord sunt procesorul i3 2370M, memorie RAM în cantitate de 4GB și cip grafic AMD HD7650M care are memeorie dedicată cu bus pe 128 biți. Fiind un laptop premium normal că vine cu sistem de operare preinstalat, adică cu Windows. Acest model de notebook nucostă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un laptop foarte bun.

Poze

SVE1511G1EW e un model alb de laptop, iar pe la ecran (rama ecranului) e negru ca unele laptopuri Asus. Ecranul să e unul de 15 inci și astfel e numai bun pentur vizionarea filmelor HD deoarece are și o rezoluție de tip HD+. Din imagini se poate vedea că are și tastatură numerică, iar acest lucru o să vă ajute la introducerea mai rapidă a numerelor.

Capacul
Tastatura

Specificaţii tehnice

SVE1511G1EW e un model care nu doar arată bine, ci e și foarte performant având procesor Intel i3 puternic. Memoria RAM a sistemului e de 4GB, dar dacă nu vă ajunge atunci o puteți mări la 8GB. Vine cu numeroase porturi așa încât să puteți conecta orice la aparat (de tip gadget) la acest notebook, iar printre aceste porturi se numără USB, HDMI și bluetooth. Placa video e una foarte bună la gaming și pentru a vă convinge de ce poate vă invit să urmăriți clipul de alături. Capabilitățile plăcii AMD Radeon HD 7650M sunt identice cu cele ale modelului HD 6650M și de aceea am plus acest clip. 😉

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, iar culoarea albă e una foarte apreciată de cei care sunt în căutarea unui laptop unic care să le reflecte personalitatea; prețul nu e deloc mare având în vedere că are și Windows; vine cu toate porturile și conexiunile de care ai nevoie pentru a conecta o cameră, telefon ori monitor la el; are o construcție robustă; bateria ține destul de mult, adică până la 4 ore.
Contra: era interesant dacă avea procesor i5 ori i7 IvyBridge și dacă cipul grafic era unul de la Nvidia, minim GT 630M.

Concluzie

Dacă vrei un laptop special atunci ar trebui să alegi un Vaio deoarece sunt laptopuri premium care au incorporată tehnologia de care ai nevoie. Modelul de față e bun la sarcini office, jocuri, dar de ce nu și la proiectare de tip CAD. Prețul e unul decent și nu cred că va sta în calea achiziției.

Te-ar mai putea interesa