Sony Vaio SVE14A2M1EW.EE9

Sony Vaio SVE14A2M1EW.EE9 vine ca o alternativă la SVE14A1S1EW, iar eu îl considera ca fiin un laptop multimedia deoarece are procesor Intel i3 Ivy Bridge, multă memorie RAM și cip grafic AMD Radeon HD 7670M. Deoarece vine cu OS Windows 8 și cu calitatea Sony incorporată cred că e și un laptop premium. Un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu mi se pare deloc mare având în vedere că tastatura iluminată e o caracteristică incorporată în acest notebook.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face mai bine o părere despre acest model de E 14 al anului 2012 și se poate vedea foarte clar că tastatura numerică lipsește. Această lipsă e un lucru normal deoarece nu aveau cum să încapă încă minim 10 taste și trebuie menționat că acest lucru e unul caracteristic laptopurilor cu ecrane de sub 14 inci.

Tastatura cu albastru
Așa arată

Specificaţii tehnice

Modelul SVE14A2M1EW.EE9 vine cu un ecran de 14 inci care are o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli și din această cauză o să puteți vedea filme HD la calitate excelentă… ecranul fiind unul HD+. Procesorul e un model i3 3110M care are două nuclee, iar placa grafică e un Radeon HD 7670M și asta înseamnă că jocurile vor merge destul de bine, deși laptopul nu are destinația gaming.

Păreri pro şi contra

Pro: are o culoare unică; vine cu multe componente noi; are unitate optică de tip DVD, dar nu știu dacă o să o folosiți la ceva; vine cu două cipuri grafice, iar asta însemnă că în mod office va fi folosit cipul Intel și la jocuri va fi utilizat cel Radeon de la AMD; vine cu tastatură iluminată care o să vă ajute să găsiți mai bine tastele pe timp de noapte; greutatea nu e prea mare fiind de 2,3 kilograme; vine cu multe porturi utile; bateria ține mult deoarece e una cu 6 celule.
Contra: nimic.

Concluzie

SVE14A2M1EW.EE9 e un laptop Sony Vaio pentru persoanele care au nevoie de o soluție portabilă și puternică. Modelul de față nu doar are cele două caracteristici amintite anterior, ci are și un design foarte plăcut, iar despre acest lucru vă puteți face o părere din preview-ul de alături. Din păcate în preview e un model cu Windows 7, pe când acest model vine cu Win 8.

Lasă un comentariu