Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Vaio SVE14A1S1EB

Acest laptop Sony Vaio SVE14A1S1EB e o alternativă accesibilă la un Alienware deoarece seamănă destul de mult cu unul dar nu e la fel de performant. Eu aș opta pentru acesta decât pentru un M11x deoarece acesta are o autonomie mai mare și un ecran generos. Mai trebuie adăugat și faptul că are o configurație a anului 2012, adică procesor Core i3, 4GB la 1333 MHz și placă grafică AMD HD 7670M. Deci e o configurație modică care e de tip multimedia adică filme, jocuri dar și aplicații office. O altă caracterisitică ar fi autonomia sa care poate să ajungă la 6-7 ore. Se observă că are un design diferit de cel al predecesoarelor sale și tastatură roșie iluminată. O alternativă ar fi cel pe alb care are tastatură albastră iluminată. SVE14A1S1EB are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Intel Core i3 2350M e o alegere bună și modică atunci când discutăm de jocuri dar și de aplicații office. Alături de acesta avem și o placă video Intel care vă ajută să obțineți acea autonomie de care vă ziceam mai sus. Ecranul său mi se pare suficient de mare chiar dacă e de 14 inci, iar pentru filme ar fi indicat fie un TV fie un monitor. Aș opta pentru un TV/monitor cu intrare HDMI pentru o calitate mai bună. Ecranul de 14 inci e unul LCD LED HD. CU siguranță veți putea viziona filme 720p.

Dacă considerați că nu vă ajunge 4GB, puteți să upgradați memorie până la 16GB dar nu veți avea vreodată nevoie mai mult de 8GB. HDDul său e unul SATA de 500GB și nu unul SSH cum vedem mai nou la multe ultrabookuri. Dar nu vă oprește nimeni să vă luați un SSD deoarece nu mai e așa de scump. Placa video de la AMD are o memorie de 1GB și deci puteți seta multe detalii în jocuri. La capitolele, porturi, comunicații și multimedia, laptopul prezintă o unitate DVD, difuzoare, cameră web, card reader, ieșire audio, HDMI, bluetooth WLAN dar și altele.

Portul USB 3.0 e util în special dacă vă plac filmele și doriți un mediu de stocare extern – HDD extern. Ca oricare alt Sony Vaio și acesta are software licențiat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place combinația de culori (negru/roșu/gri), placă video nouă, autonomie mare, cameră web avansată și ușor.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVE14A1S1EB se adresează pasionaților de jocuri și nu numai deoarece poate reda filme 1080p prin intermediul HDMI-ului. Tastatura iluminată vă poate fi de folos atunci când îl folosiți în condiții de luminozitate scăzută. În rest, e un laptop reușit iar pentru a vă face o idee, am pus un clip cu acesta:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu