Sony Vaio SVE1112M1EP.EE9

Sony Vaio SVE1112M1EP.EE9 e un notebook/netbook de culoare roz din seria E 11 2012 și e foarte unic ca design și aspect. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu mi se pare deloc mare pentru un laptop premium ca acesta care are chiar și Windows 8 preinstalat. Chiar dacă e mic nu trebuie să vă faceți griji cu referite la performanță deoarece are procesor AMD E2-1800 de tip dual core și cip grafic Radeon HD 7340 care vă vor furniza toată puterea de care aveți nevoie. Cred că acest laptop ar fi un cadou ideal pentru o fată deoarece femeilor le plac culorile mai vioaie.

Poze

Acesta e mic având un ecran de 11 inci și de aceea greutatea e de 1,5 kilograme. Nu trebuie să vă faceți probleme cu referire la claritatea ecranului deoarece rezoluția sa e de tip HD+… deci e numai bun la vizionarea filmelor HD. Din câte se poate vedea din imagini nu are tastatură numerică, dar asta nu o să vă încurce în vreun fel.

Deschis
Închis

Specificaţii tehnice

Fără discuție, aceste model e la zi cu specificațiile deoarece are cel mai nou procesor de netbook-uri de la AMD, adică E2 1800. Dacă ești pasionat de jocuri atunci o să te poți juca ce dorești (nu la detalii maxime) deoarece laptopul are și cip grafic capabil HD 7340, dar trebuie știut că nu e un cip grafic special pentru jocuri, ci mai mult pentru filme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine și printre singurele laptopuri de pe piață care arată bine, au dimensiuni reduse și sunt performante; vine cu Win 8 preinstalat care e cel mai nou sistem de operare de la Windows; are toate porturile de care vei avea nevoie vreodată, printre ele numărându-se HDMI, bluetooth și USB 3; ecranul e numai bun pentru văzut filme; hardul are o capacitate mare și are protecție la șocuri în cazul în care simți nevoia să-l scuturi.
Contra: greutatea nu e așa de mică.

Concluzie

E 11 e un Vaio foarte puternic și capabil care nu o să te streseze prea mult deoarece are la pachet toate porturile necesare cât și software preinstalat, adică Windows și driverele aferente. Dacă vrei să-ți faci o părere aproximativă despre cum arată atunci alături ai un preview, însă trebuie să te avertizez că e vorba despre modelul E 14 care e ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa