Sony Vaio SVE1111M1EW

Acest netbook Sony Vaio SVE1111M1EW e defapt un laptop de dimensiuni și spun asta deoarece are un ecran de 11.6 inci de tip HD+. După cum bine știți netbookurile au ecrane de 10 inci iar rezoluția e ceva mai mică. Spre deosebire de predecesorii săi, SVE1111M1EW are o configurație cu procesor E2 și nu E-450. Însă viteza de procesare e relativ aceeași deoarece e tot un Dual Core din seria E și are o frecvență de 1.7 GHz. E o alternativă bună la cele cu Intel Celeron sau Pentium deoarece acesta are o placă video integrată performantă – Radeon HD 7340. Chiar dacă nu e una dedicată, poate reda diverse jocuri la detalii minime și filme 720p sau 1080p. SVE1111M1EW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul AMD E2 1800 e unul de tip APU motiv pentru care are și o placă video AMD. În cazul acestui model e vorba de o placă video AMD Radeon HD 7340. Acesta se descurcă mult mai bine decât cea Intel HD Graphics și poate reda chiar și jocuri ca Diablo III. Ecranul HD+ de 11.6 inci e unul LCD LED și e destul de bun chiar și pentru vizionarea de filme. Memoria de 4GB e mai mult decât satisfăcătoare deoarece are o frecvență bună – 1333 MHz. E un laptop mai mult office decât multimedia, motiv pentru care autonomia joacă un rol important. De aceea pot spune că bateria poate oferi până la 6 ore de utilizare office.

Indiferent că vă plac filmele sau muzica, spațiul de stocare de 500GB e decent și nu veți avea probleme cu el. Alte dotări interesante ar fi: camera web, difuzoarele stereo, card readerul, bluetooth, WLAN, HDMI, VGA etc. Aceste dotări sunt tipice pentru un astfel de gadget, iar o dotare premium ar fi camera web cu senzor Exmor (poate filma decent chiar și dacă lumina e slabă). Are doar 1.5 kilograme iar culorile sau design-ul e foarte bine ales.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu software licențiat preinstalat, 4GB de RAM, procesor bun, are un aspect plăcut și e robust.

Minusuri: nimic, având în vedere că prețul e destul de atractiv.

Concluzie

Sony Vaio SVE1111M1EW e un laptop portabil, compact și elegant care nu ar trebui să lipsească celor care călătoresc și vor un gadget performant. Am pus un clip cu un model similar și veți observa că există și o variantă pe roz:

2 comentarii la „Sony Vaio SVE1111M1EW”

  1. baterie varza .de nou nu tinea mai mult de 2 ore .acum dupa un an si opt luni tine aproape 10 min.

  2. valentin: Am si eu acelasi model si te-as contrazice. Intr-adevar nu tine chiar 6 ore bateria. Dar nici 2 ore, si cu atat mai mult 10 minute. Am modelul de 2 ani, iar in power saver ,cu procesorul dat sa urce maxim la o frecventa de 1.5 ghz pe ore duce in jur de 4-5 ore pe redare film dvdrip sau brip chiar si dupa 2 ani. E posibil sa-l fi luat cu o baterie defecta

Lasă un comentariu