Sony TX55

Noua serie a acestui producător, dedicată aparatelor foto compacte se numește TX. Un model recent prezentat din această serie e aparatul foto digital Sony Cyber-shot DSC-TX55 care vine cu un senzor de 16.2 MP de tip CMOS și un ecran imens de 3.3 inci. De data acesta s-a optat pentru o carcasă mai subțire (12.2 mm fără protecția frontală a senzorului). Deci au cam trișat la acest capitol dar oricum este destul de subțire ca să intre în orice buzunar inclusiv cu husă. Acesta vine cu funcție Dual Rec, adică face fotografii de 12 MP în timp ce filmează Full HD.

Sony TX55 din față

Chiar dacă Sony TX55 nu are butoane pe partea din spate, acesta are un ecran tactil de 3.3 inci de tip OLED. Acest aparat mai are un zoom optic de 5x și unul digital de 10x, care vor asigura o calitate mai bună a imaginii. În rest, Sony TX55 are cam aceleași specificații și funcții ca predecesoarele, printre care: Sweep Panorama, 3D Still Image și stabilizator de imagine SteadyShot.

Producătorul japonez va oferi acest aparat foto digital Sony Cyber-shot TX55 abia prin septembrie la un preț de circa 1.000 de lei.

Te-ar mai putea interesa