Sony TX20

Dacă te interesează o cameră de firmă atunci aparatul foto Sony TX20 (Sony Cyber-Shot DSC-TX20) ar fi mai mult decât ok în opinia mea. Vine în cel puțin 3 culori care ar fi black, orange și blue, iar prețul nu e deloc mare deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Senzorul său e de 16 megapixeli și fiind CMOS o să aveți garanția că pozele, dar și clipurile, vor ieși la o calitate inegalabilă de modelele care au senzor CCD. Senzorul e unul la fel de bun ca și cel de pe modelul Sony NEX-F3.

Poze

Sony TX20 arată foarte bine, iar despre acest lucru vă puteți face o opinie din imaginile de alături. Ecranul său e unul mare de 3 inci și pe el puteți urmări filmele ori imaginile care le captați. Are port HDMI care vă va ajuta să vizionați conținutul pe un monitor ori TV… dar asta în cazul în care vi se pare mic ecranul.

Din față
Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

DSC-TX20 e un aparat cu senzor CMOS de 16,2 megapixeli și poate chiar și filma. Filmările sunt salvate ca *.mp4 cu codec h.264 și se pot capta la o calitate de tip 1080p și chiar și cu sunet stereo. Zoom-ul nu e prea tare deoarece cel optic e de doar 4x, dar e bine și așa. Aparatul are bliț și asta o să vă ajute să realizați niște poze foarte calitative atunci când condițiile de iluminare sunt proaste.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț decent; garanția e de 2 ani și acest lucru e unul bun; vine cu numeroase porturi utile printre care se numără HDMI și USB; vine de la un brand care realizează doar produse de nota 10 și vă asigur că nu o să regretați când cumpărați ceva de la ei; suport[ mutle tipuri de carudir, nu doar pe cele de la Sony… cum era în trecut.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat rezistent pentru vacanță atunci un Sony ar trebui să fie pe lista ta… cât mai sus. Din clipul de alături puteți vedea cât de bun e și cât de mare e ecranul său. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece are un meniu simplist, iar dacă nu te descurci atunci poți să citești manualul de utilizare ori să urmărești câteva tutoriale.

Te-ar mai putea interesa