Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony STRDH720

Pentru un sunet de calitate ai nevoie de un receptor bun cum ar fi acest receiver Sony STRDH720. E foarte asemănător cu Sony STRDH520 doar că are câteva lucruri în plus şi de aceea şi preţul e ceva mai mare. Despre receptoare trebuie să spun că nu sunt pentru oricine și daor cei pasionați de sunet de calitate în filme vor aprecia un receptor ca acest STR DH 720. Recomand receptorul STR-DH720 deoarece e un complex receiver audio-video Home Cinema care poate reda filme HD si Blu-ray 3D pe 7.1 canale de sunet. Amplificatorul e pe 7.1 canale, iar aparatul are dotări ca suportul 3D (fiind 3D Ready), Bravia Sync (alternativă la Anynet+ și Simplink de la Samsung respectiv LG), patru porturi HDMI, DCAC și are sunet HD.

Produsele Apple vor merge destul de bine deoarece are suport pentru iPhone și iPad care pot fi conectate pe portul USB din dotare, iar AMP-ul pe 7.1 canale va oferi un sunet surround digital cinematografic care e amplificat pe 7 difuzoare. E un echipament profesionist pentru audioholici, cum le spun eu. Având o putere de 735 W mi se pare un preț corect, dar această putere nu e cea a amplificatorului care are undeva la 105 de două ori. Preţul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Ce mai e în cutie

Specificaţii tehnice

Sony STRDH720 este un receptor cu 5 HDMI-uri din care unul e In și pe partea de sunet are multiple tipuri de DTS care e o abreviere a unei tehnologii audio care însoțește filmele de înaltă definiție. Din păcate multe electrocasnice nu au suport DTS, dar acesta îl are.

Păreri pro şi contra

Pro: suportă 3D, 1080p și multe tehnologii de la Dolby, are suport pentru 7.1, e o sculă profesională și e de firmă. Alt plus e telecomanda inclusă în pachet cu care puteți controla acest model de receptor.
Contra:poate pentru unii puterea (amp-ului) de 2×105 W e mică, iar pentru alții e prea mare (consumul de curent).

Concluzie

Sony STRDH720 e o sculă pentru băieții mari pasionați de muzică de calitate și care vor ce e mai bun pe piață. Evident  că acest aparat vine și la un preț destul de bun, în opinia mea. Alături e un clip în care e prezentat modelul 520 care e foarte asemănător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu