Sony STRDH520

În cazul în care vrei să asculți muzică la calitate maximă sau vrei să savurezi un film Blu-ray la calitate cinema atunci un receiver Sony STRDH520 îți va îndeplinii dorințele în materie de sunet de calitate ca modelul NR1602/N1B de la Marantz. Referitor la faptul „de ce îl recomand?”, nu știu de unde să încep deoarece are multe caracteristici utile cum ar fi sunetul pe 7.1 canale (amplificator 7.1), multe conexiuni HDMI, este compatibil cu formatele video 3D, are Bravia Sync și tuner radio.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Normal că există și receptoare de peste 2000 de lei dar acelea sunt mult mai dotate fiind special realizate pentru cei care vor și mai mult.

Poze

Alături sunt câteva poze cu receptorul. Recunosc că nu sunt tocmai de cea mai bună calitate și de aceea am pus la final un clip al unui băiat care și-a făcut un home theater în care are inclus acest aparat.

Modelul
Display

Specificaţii tehnice

Sony STRDH520 are o putere de 2 x 100W și o impedanță de 8 ohmi. Pe partea de conectori stă extrem de bine și de aceea am să-i enumăr doar pe ci mai cunoscuți cum are fi HDMI (patru la număr pentru in și unul pentru out), coaxial și ieșire de căști aurită.

Păreri pro şi contra

Pro: are multiple conexiuni, prețul e accesibil (e unul dintre cele mai ieftine receivere de pe piață), iar sunetul pe 7.1 canale e de extrem de bună calitate.
Contra: era interesantă o putere superioară celei de 200W, dar până la urmă vrem un receiver pentru acasă și nu pentru stadion.

Concluzie

STRDH520 vine la pachet cu calitatea Sony și ce ar fi un film Blu-ray (sau 3D, deoarece e compatibil și cu ele) fără un receptor care să le furnizeze difuzoarelor un sunet de calitate superioară. Problema e că pe lângă TV și acest aparat aveți nevoie și de 7 boxe de foarte bună calitate pentru a vă bucura de filmul sau meciul care îl urmăriți.

Vă invit să urmăriți alături un clip (un video preview al aparatului) prin care la minutul 1 (aproximativ) o să vedeți cum arată. Băiatul care și-a echipat dormitorul cu această sculă are și alte componente ale sistemului home theater și o să vi le prezinte el în videoclip.

Lasă un comentariu