Sony SLT-A57, DSLR cu obiectiv cadou

Actualizare: Aparatul SLT-A57 beneficiază de o reducere de 3% ajungând la un preț de 3.297 lei și se oferă drept cadou un obiectiv Sony SAL50F18 DT 50mm f/1.8 SAM în valoare de 674 lei. Aparatul face parte din promoția „Promo DSLR cu obiectiv cadou”.

Articolul din 24.05.2012:
Sony Alpha SLT-A57 e un model foarte bun pentru profesioniști, dar și pentru amatori deoarece are un preț acceptabil. Aparatul foto DSLR Sony SLT-A57K are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și acest lucru se datorează în principal faptului că are un senzor CMOS de 16,1 MP, focalizează în 15 puncte, poate filma Full HD, suportă bliț wireless și are multe alte tehnologii de nota 10.

Poze

În momentul de față modelul A57K e vândut pe negru dar s-ar putea să fie disponibile și alte culori în viitor. Din imagini nu se vede, însă ecranul e unul mare de 3 inci, iar porturile cu care e dotat sunt USB și HDMI. USB-ul e util conectării la un PC, iar HDMI-ul e folositor atunci când vreți să arătați celor dragi pe un TV ce ați filmat ori fotografiat.

Din față
Ecranul e rabatabil

Specificaţii tehnice

Sony SLT-A57K e un SLT, adică Single-Lens Translucent care e o categorie de aparate caracteristice Sony și nu e un DSLR, chiar dacă unele magazine spun că e. SLT-urile sunt undeva între DSLR-uri și mirrorless. Poate filma la calitate 1080p, iar filmarea se poate realiza cu undeva până la 12 cadre pe secundă ceea ce e destul de bine. Normal că vine cu obiectiv, dar dacă vreți să fotografiați de la distanțe mai mari atunci vă recomand un obiectiv mai mare.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand de renume; poate filma și fotografia la o calitate foarte bună; greutatea nu e exagerată fiind de undeva la jumătate de kilogram și acest lucru ne arată că nu e tocmai un aparat compact de luat în vacanță, ci unul profesional; garanția e na bună de 2 ani și poate fi mărită la maxim 4 ani contra cost.
Contra: nu știu dacă prețul e accesibil oricărui amator, dar dacă vrei să faci poze de calitate atunci e un aparat care ar trebui să-l iei în calcul.

Concluzie

Dacă te interesează un SLT atunci cred că acesta ar fi unul destul de bun, iar faptul că suportă multe tipuri de carduri e un plus. În trecut, Sony obișnuia să facă aparate care suportă doar cardurile proprii și aceste carduri costau foarte mult, însă acum face aparate care suportă și SD-uri. Alături e un preview la acest model și se poate vedea de ce Sony e în topul preferințelor când vine de un aparat foto ori un laptop.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sony SLT-A57, DSLR cu obiectiv cadou”

Comentariile sunt închise.