Sony SLT-A37K

Aparatul foto DSLR Sony SLT-A37K e un model al anului 2012 și vine ca o alternativă la A65 și A35 și are un preț accesibil. Astfel, acest Sony A37 (alfa 37) are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești o cameră incredibilă. Ziceam că e DSLR, însă denumirea corectă e de Single-Lens Translucent – SLT, iar acestă catergorie e între DSLR și mirrorless.

Poze

Acest Sony SLT are un preț bun și designul e și mai bun. Acest aspect, adică designul e unul care poate fi admirat din pozele de alături, dar cred că o să vă puteți face o opinie mai avizată din preview-ul de la final. Camerele alpha sau alfa sunt foarte apreciate printre fotografi și de aceea sunt foarte vândute. Din a doua poză se poate observa că obiectivul e unul foarte bun și capabil de un zoom mare.

Din lateral
Obiectivul

Specificaţii tehnice

A37K e un gadget care are senzor CMOS capabil de a realiza poze la o rezoluție maximă de 16,1 megapixeli și de a filma la calitate Full HD. Filmele și pozele pot fi admirate pe ecranul de 2,7 inci, pe un ecran HD al unui TV sau pe un laptop dacă transferați conținutul cu un card ori cu cablul USB. Greutatea acestui aparat e de jumătate de kilogram și în opinia mea e una normală pentru un DSLR/SLT.

Păreri pro şi contra

Pro: are senzor CMOS și se știe că acestea sunt mai bune decât cele CCD; poate filma 1080p; suportă o mulțime de tipuri de carduri și nu doar pe cele Sony; vine cu porturi populare cum e HDMI și USB; zoom-ul e unul bun; autonomia bateriei e și ea decentă ținând undeva la 400 de imagini.
Contra: ecranul putea fi unul de 3 inci.

Concluzie

SLT-A37K e foarte bun, fără discuție. poate o să fiți tentați să realizați poze la calitate maximă ori filmări la calitate Full HD, dar poate e mai bine ca pozele să le faceți la o rezoluție medie, iar filmările la calitate HD din motive de economie. Cardul se va umple foarte repede, indiferent de ce capacitate e și nu știu dacă vreți neaparat să aveți calitate ca în oglindă. Pentru a vă face o părere despre cum arată aparatul sau mai bine spus dacă vreți să vedeți ce e în pachet atunci vă recomand unboxingul de alături.

Te-ar mai putea interesa