Sony S5000

Acest aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-S5000 e un model deosebit și care e oferit în trei culori: negru, argintiu și roz. Caracteristicile sale generale ar fi senzorul de 14.1 MP cu zoom 4x, poate realiza fotografii panoramice, modul automat inteligent (iAuto) și e ușor de folosit. Având în vedere prețul său, pot spune că se adresează începătorilor, celor cu un buget limitat sau celor care vor să facă un cadou modest (ca modelul S3000). Cu ajutorul senzorului de 14.1 MP puteți realiza fotografii la rezoluții mari însă nu recomand să faceți fotografii mai mari de 10 MP deoarece nu le văd rostul și veți umple destul de repede cardul. Cu acest model puteți surprinde momente plăcute din viața dumneavoastră în special că vine cu funcție de declanșare la zâmbet, blitz integrat, modul iAuto și declanșare automat. iAuto se adresează atât amatorilor cât și cunoscătorilor deoarece detectează automat scena și va ajusta unii parametri astfel încât să obțineți doar fotografii reușite. Sony S5000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pe argintiu
LCD

Specificații tehnice

Senzorul de 14.1MP e de tip CCD Super HAD și e de 1/2.3″. Stabilizatorul de imagine e unul electronic și care vă ajută să surprindeți perfect subiecți aflați în mișcare sau momentul când dumneavoastră vă aflați în mișcare. Pe partea de optică Sony S5000 are zoom optic 4x, zoom digital 10x, blitz integrat și focalizare minimă de 10 cm. la capitolul de control al fotografiei vine cu diverse funcții (declanșare la zâmbet și detectarea feței), moduri (sau presetări), efecte foto, balans alb și sensibilitate ISO 100-3200 (sau Automat). Poate filma doar la calitate VGA iar filmările și fotografiile pot fi văzute pe ecranul de 2.7 inci. Cardurile suportate sunt de tip Memory Stick Duo/Pro Duo, Memory Stick Micro SD și SDHC. Dar vine cu un card de 2 GB inclus în pachet și deci v-ați luat un când. Deasemenea veți primi și o husă pentru aparat, curea de mână, cablu USB și două baterii AAA. Autonomia sa poate să ajungă la 1 oă și jumătate de filmare sau 190 de cadre (fotografii). Sony S5000 are ieșire audio-video dar și USB pentru redarea fotografiilor/filmărilor pe un ecran extern sau pentru copierea lor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are husă, baterii și card incluse, compact, accesibil, robust, ușor de folosit, zoom de 8x la filmare, ecran generos și Picture Effect.

Minusuri: nu filmează HD și nu are un acumulator propriu.

Concluzie

Sony Cyber-shot DSC-S5000 pe negru e recomandarea mea în acest buget și de la acest producător, dacă doriți un model cu filmare HD, trebuie să știți că aveți din ce alege numai că vă trebuie un buget ceva mai mare. Jos am pus un clip cu modelul argintiu:

Te-ar mai putea interesa