Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony S3000

Acest aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-S3000 este uşor de ţinut în mână şi de folosit. Acest aparat foto vă ajută să intraţi în lumea minunată a fotografiilor. Ca şi o alternativă aş recomanda modelul DSC-TX10. Sony S3000 vine în două culori: DSC-S3000 argintiu şi DSC-S3000 negru. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt detectarea automată a feţei, Smile Shutter şi Sweep Panorama (peisaj de 180 de grade realizat din mai multe fotografii contopite). Aceste caracteristici le găsim mai pe toate aparatele digitale ieftine sau scumpe. Cu un astfel de gadget puteţi spune adio fotografiilor întunecate, slab calitative sau puţin colorate pe care le realizaţi cu telefonul mobil. Acesta nu necesită neaparat o husă deoarece intră cu uşurinţă într-un buzunar şi nu este deloc incomod. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi cred că este o adevărate ocazie de neratat în special că veţi primi două baterii, un card SD de 2 giga şi o husă.

Poze

Pe negru

Specificații tehnice

Vine cu un senzor de 10.1 MP de tip CCD Super HAD de 1/2.9″. Poate realiza fotografii de tip jpeg până la rezoluţii de 2592 cu 1944 pixeli. Pe partea de optică are un zoom optic de 4x, zoom digital de 2x, blitz integrat şi diafragmă de 3.0-5.7. Pe partea de control a imaginii Sony S3000 are sensibilitatea ISO auto/100-3200, balans alb, fotografiere continuă, declanşare la zâmbet, detecţie feţei şi o mulţime de resetări. Toate aceste caracteristici pentru ca fotografiile să iasă bine indiferent de momentul zilei, anotimp sau condiţii meteo. Dacă doriţi să realizaţi filmări atunci trebuie să ştiţi că acest model DSC-S3000 poate înregistra la calitate VGA sau 480 pixeli.

Ecranul este unul LCD de 2.7 inci care cred că este suficient de mare pentru vizionarea fotografiilor realizate şi puteţi alege cele mai bine realizate fără a le mai copia pe PC sau laptop. Suportă o mulţime de tipuri de carduri (SD, Memory Stick Pro/Duo). Foloseşte baterii de tip AA şi deci nu are acumulator propriu. Aceste baterii au o autonomie de 200 de cadre sau circa 100 de minute de redare video. Poate fi conectat la PC/laptop deoarece are conectivitate USB 2.0.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Sony S3000 este ieftin, are multe accesorii, vine în două culori, realizează fotografii excepţionale pentru un astfel de preţ şi arată destul de bine.

Ca minusuri: nu are acumulator propriu.

Concluzie

Acest aparat foto digital numit Sony Cyber-shot DSC-S3000 sau Sony S3000 este o alegere ieftină pentru orice persoană care doreşte să plece într-o mică vacanţă şi nu are un buget prea mare pentru achiziţia unui astfel de gadget.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu