Sony PlayStation Portable PSP

Consola Sony PlayStation Portable sau Sony PSP este una dintre cele mai populare console deoarece este portabilă și ieftină (are un preț de circa 399 lei)

Poze

Oprit
Pe masă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Variante ale Sony PSP (PlayStation Portable)

Consola Sony PlayStation Portable poate fi regăsită în oferta magazinelor în culoarea neagră (pe negru) şi în pachet cu diferite jocuri, dar la acelaşi preţ de circa 500 lei.

Astfel, această consolă Sony PlayStation Portable neagră poate veni cu jocuri ca:
Joc Tekken Dark Resurrection + Joc God of War: Chains of Olympus
Joc Ben 10: Ultimate Alien – Cosmic Destruction
Joc God of War: Ghost of Sparta
Joc Loco Roco 2
Joc ModNation + Pouch
Joc FIFA 2011
Joc Killzone + Joc Resistance

Specificaţii tehnice

Sony PSP vine cu procesor PSP CPU cu frecvenţa de 1-333 megaherţi, suportă media de tip UMD ceea ce înseamnă Universal Media Disc, ecranul e de 4,3 inci are 16,7 milioane de culori şi are o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli. Are reţea WLAN (wireless LAN) de tip b, suportă memorii Memory Stick Pro Duo şi are sunet stereo.
Pe partea de conectivitate, alături de wi-fi, mai are USB mini şi conector analog video out.
Bateria este de 1200mAh şi îi asigură o autonomie decentă.
Greutatea e de sub 200 grame, adică 189 grame.
Important de ştiut e faptul că are microfon, iar memoria internă e undeva la 64 de mega.

Mini review

Sony PSP e light, subţire, iar ecranul oferă o calitate mai bună a culorilor decât a modelelor anterioare. Outputul AV (audio/video) este îmbunătăţit pentru redarea jocurilor şi filmelor direct pe televizor. Are instalat Skype pentru a folosi microfonul cu care vine dotat. De asemenea are aceleaşi caracteristici media impresionante ca ale modelelor anterioare. Este cu mult peste Nintendo DS când e vorba de jocuri, mai exact de grafica acestora.
Cel mai nou model de PSP este PSP Go, dar nu are suport pentru România, încă, şi de aceea nu se mai comercializează şi la noi.

Păreri pro şi contra

Pro: este mic, uşor, destul de ieftin, suportă internet are foarte multe jocuri şi este cea mai bună alternativă ieftină la Nintendo 3DS. Are grafică foarte asemănătoare cu cea a PS2, iar despre Intenet trebuie subliniat că are un web browser pentru navigat pe Internet şi are şi Wi-Fi. Un alt lucru important e faptul că este şi un player media deoarece are posibilitatea de a reda clipuri video, muzică şi poţi vizualiza imagini.

Contra: suportă doar carduri Sony Memory Stick Pro Duo.

Concluzie

Dacă vrei o consolă de buzunar atunci acest Sony PSP este cea mai ieftină alternativă şi trebuie să recunoaştem că este cea mai bună.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony PlayStation Portable PSP”

  1. salut ,vreau sa imi cumpar un psp dar nu stiu care e mai bun … ce stitzi despre psp-go , ce sa aleg psp-go sau psp 3000,3003,3004 etc ?? astept un raspuns cat de repede sau ma puteti contacta la id de mess cip_eu81, ms

  2. Cel mai bun model e cel înspre care am pus link pe preţ. Există şi alte modele dar Sony nu oferă suport pentru acele modele în România.

Comentariile sunt închise.