Sony PCH-Z161

Acest card de memorie Sony PCH-Z161 16GB pentru consola PS Vita (PlayStation Vita) e unul dintre acele accesorii care le recomand dacă aveți de gând să vă luați această consolă portabilă sau o aveți deja. Fie că optați pentru modelul 3G PCH-1104ZA01 fie pentru Wi-Fi PCH-1004Z401, cardul e compatibil pentru amândouă și e cel mai mare model (după cel de PCH-Z041 4GB și PCH-Z081 8GB). Alte accesorii interesante ar fi căști speciale PCH-ZHS1E PS Vita, cablul de date USB PCH-ZUC1 dar și pachetele Starter și Travel (cuprind carcase, huse, folii de protecție etc). Cardul Sony PCH-Z161 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Consola
Cele patru carduri

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți alege între trei tipuri de carduri (adică în funcție de spațiul de stocare), mic și are un preț destul de bun.

Minusuri: cel de 32GB nu e disponibil.

Concluzie

Un astfel de card de memorie de 16GB vă poate fi de folos dacă doriți să vizionați filme, să ascultați muzică sau pur și simplu doriți să stocați mai multe jocuri. Din păcate nu e compatibil cu alte gadgeturi dar și așa nu costă mult, iar dacă nu vă permite pe acesta, mai aveți de ales între alte două.

Te-ar mai putea interesa