Sony NWZE363B

Un MP4 Player Sony NWZE363B de 4GB pe negru ca acesta e unul dintre cele mai ieftine modele de la acest producător. După cum se poate vedea are un design plăcut și butoanele sunt poziționat inteligent. Chiar dacă nu vine cu ecran tactil și căști performante, are o autonomie mare și un preț destul de mic. E un gadget care vă poate ajuta să treceți peste plictiseală în special dacă călătoriți destul de des. Spre deosebire de un un mp3, acesta poate reda fișiere foto și video la rezoluție de 240 cu 320 pixeli. Deci se pot viziona chiar și filme la calitate QVGA (pot fi descărcate de pe net iar dimensiunea sa poate fi de 400-600 MB). Deci dacă-l luați pentru vizionat filme, e numai bun deoarece puteți stoca vreo 6 astfel de filme (circa 7 ore de vizionare). O alternativă cu 8 GB și căști mai bune e NWZ-E464. NWZ E363B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mână
Cu căștile

Specificații tehnice

Are o memorie internă de cel mult 4 GB și pe care se pot stoca vreo 500 de melodii sau 6 filme. Deasemenea are și radio FM cu 30 de posturi presetate, în caz că te-ai săturat de melodiile stocate pe player. E dotat cu un ecran de 2 inci care suportă o rezoluție QVGA – 240 cu 320 pixeli (cât la un telefon). Formatele suportate sunt destul de multe: mp3, wma, jpeg, aac și wmv 9. Putem spune că recunoaște și poate reda cele mai uzuale formate media. Pe acesta puteți asculta circa 30 de ore de muzică și se încarcă în circa 2 ore. Cea mai mare autonomie care o puteți găsi pe aceste gadgeturi e de 50 de ore, doar că acelea costă mai mult (alternativa menționată sus are o astfel de autonomie). Pentru copierea fișierelor media are conectivitate USB, dar puteți să-l folosiți ca stick de memorie portabil. Claritatea audio se datorează următoarelor: Clear Bass, Clear Stereo și egalizator pe 5 benzi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: mic, accesibil, poate reda filme (dar nu în prea multe formate), calitate audio decentă dar se putea mai bine (se pot schimba căștile cu unele mai performante – cu bass), ușor și robust.

Minusuri: căștile puteau fi cu bass.

Concluzie

Dacă nu aveți un buget prea mare, puteți opta pentru acest mp4 player Sony NWZE363B, iar dacă vreți să faceți o alegere inteligentă, optați pentru acea alternativă. Jos am pus o prezentare cu acest model pe culoarea roșie (oricum pe negru arată mai bine):

Te-ar mai putea interesa