Sony NWZ-W262, MP3 Player 2GB

Acest MP3 Player Sony NWZ-W262 de 2GB e un model ce vine diverse culori (negru, alb și albastru) și care a fost lansat prin octombrie anul trecut. Acesta face parte din segmentul sport deoarece e rezistent atât la apă cât și la temperaturi ridicate. E cea mai bună soluție pentru cei care călătoresc indiferent de condițiile meteorologice sau anotimp (puteți lua chiar și o căciulă peste fără a deveni inconfortabil). Pe lângă faptul că e bine izolat, nu se folosește de cabluri și alte chestii. Poate fi considerat ca o variantă îmbunătățită la variantele W252 și W202 (e mai compact). Pur și simplu e un mp3 player confortabil care cântărește numai 32 de grame și deci nu se poate pune problema că după un timp devin deranjante. Având în vedere că are un spațiu de stocare de 2 GB, se pot stoca în jur de 300 de melodii la calitate bună. Pentru a achiziționa un astfel de gadget nu aveți nevoie de un buget exagerat deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pachetul
Playerul

Specificații tehnice

Spațiul de stocare putea fi mai generos, însă pentru o plimbare sau o navetă e suficient. Suportă fișiere wma, aac și mp3, iar pentru o calitate audio mai bună recomand fișiere cu calitate minimă 192 kbps. Cablul USB poate fi folosit atât pentru transferul fișierelor cât și pentru încărcarea playerului. Puteți încărca playerul în 1 oră și jumătate pentru 8 ore de funcționare. Butoanele sunt poziționa în partea de jos iar mai multe despre design-ul său se pot afla în clipul de jos. Bineînțeles se folosește de o baterie reîncărcabilă incorporată de dimensiuni mici, motiv pentru care acea autonomie mi se pare foarte bună. Să sperăm ca pe viitor să vedem modele și mai îmbunătățite și la fel de accesibile.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Sony NWZ-W262 e rezistent la apă, confortabil, ușor, autonomie mare, preț acceptabil, calitate audio foarte bună datorită membranelor – seria EX (în pachet sunt incluse membrane de două dimensiuni), încărcare rapidă

Minusuri: spațiul de stocare putea fi mai mare în special dacă doriți să ascultați doar la muzică cu calitate de 192-256 kbps.

Concluzie

Dacă vă gândiți să achiziționați un astfel de mp3 player Sony NWZ-W262, nu vă recomand să alergați prin pe lângă șosele sau zone intens circulate deoarece căștile EX sunt cu membrane și deci sunt izolate fonic. Acesta e un sfat pentru cei care nu au avut astfel de căști. Jos am pus un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa