Sony NWZ-S764

Acest MP4 player Sony NWZ-S764 cu spațiu de stocare de 8GB e recomandarea mea de la acest producător și în acest buget. Caracteristicile sale speciale ar fi: căștile cu bass, tehnologia wireless bluetooth, autonomie de 50 de ore și ecranul QVGA. Deci calitatea audio e una superioară în special că aceste căști vin cu membrană, nu ca și la mp4 playerele ieftine. Tehnologia audio Clear Audio o veți găsi cam la toate modelele de la Sony și deci nu poate fi considerat un plus. Cu ajutorul tehnologiile bluetooth puteți transfera fișiere media de pe telefon sau oricare alt gadget cu acestă tehnologie. Însă pentru transferul fișierelor, recomand folosirea softului special destinat – Media Go. Deasemenea se pot reda melodiile preferate pe un sistem home cinema wireless, căști wireless sau sistem audio. O alternativă mai ieftină și cu 4GB spațiu de stocare e NWZ-E463. Însă recomandarea mea pentru cei ce vor să vizioneze și filme (la 320 cu 240 pixeli) e acest NWZ-S764 deoarece are o capacitate de 8GB și un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu căști
În mână

Specificații tehnice

Chiar dacă e disponibil și pe alte culori, mie îmi place mai mult pe negru. Capacitatea de stocare maximă e de 8 GB și pe care se pot stoca în jur de 1000 de melodii. Poate reda fișiere video din playerul Walkman dar se poate asculta chiar și radio în caz că aveți o emisiune radio preferată sau v-ați plictisit de  melodiile pe care le aveți. Are un ecran de 2 inci care suportă rezoluția unui telefon și care e numai bună dacă aveți un telefon cu ecran similar deoarece puteți să trimiteți poze de pe el pe player.

Suportă următoarele formate media: mp3, wma, aac, jpeg, wmv 9, avc, mpeg 4 etc. Autonomia sa e mult superioară unui model cu touch screen (în caz c vă gândiți să luați un astfel de model) și anume e de 50 de ore de muzică și 10 ore de vizionat filme. Porturi care le veți găsi la acesta sunt USB și WM-Port.

Ca și caracteristici speciale Sony NWZ-S764 are: bluetooth, funcție reportofon, egalizator, DSEEE, cler Stereo, Clear Bass, funcție Drag&Drop și Dynamic Normaliser.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: băști cu bass (modelul MDR-EX83), bluetooth, ecran TFT de 2 inci cu rezoluție de 240 cu 320 pixeli, autonomie audio foarte mare, se folosește de un acumulator propriu care e integrat și reîncărcabil (se încarcă complet în 3 ore).

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest Sony NWZ-S764 e un model foarte reușit și pot spune că-și merită banii fără dar și poate. Jos am pus un clip cu despachetarea sa (modelul pe alb):

Te-ar mai putea interesa