Sony NWZ-E464

Acest MP4 Player Sony NWZ-E464 8GB e un gadget care vine pe două culori (negru și roșu) însă specificațiile tehnice nu diferă. Pe negru parcă arată mai bine în special că are și puțină culoare argintie în jurul butoanelor. Caracteristicile speciale ale acestui player ar fi tehnologie Clear Audio, autonomia de 50 de ore, Media Go, funcție reportofon etc. Pentru a beneficia de un sunet superior, veți primi și un set de căști EX de la același producător. Indiferent pentru care veți opta, veți face o alegere bună deoarece acesta poate reda atât fișiere audio cât și video la calitate QVGA (o veți găsi și la telefoanele clasice sau mai ieftine). Deci nu va fi nevoie să cumpărați un telefon scump pentru a beneficia de un sunet superior cu bass și spun asta deoarece numai telefoanele scumpe (peste 1000 lei) au astfel de căști. Există și alternative mai ieftine cu sunt cele NWZ-E463 de 4GB. Însă acest NWZ-E464 pe ngru/roșu are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pe roșu

Specificații tehnice

Capacitatea sau memoria internă e de 8GB și din păcate nu poate fi mărită deoarece nu are slot pentru carduri ca și la telefoane. Bineînțeles, are interfață multimedia (redare video,foto și audio) doar că lista de fișiere suportate e destul de scurtă: mp3, wma, jpeg, wmv 9, avc, aac și mpeg-4. Având în vedere că are acumulator propriu, puteți spune adio bateriilor reîncărcabile ca țineau puțin. Acumulatorul reîncărcabil incorporabil din acest mp4 player oferă o autonomie de 50 de ore de ascult muzică și de 10 ore de viziona clipuri (încărcarea se face în 3 ore). Are interfață USB pentru a transfera fișierele media preferate. Căștile cu bass incluse în pachet sunt numite și MDR-EX83. Alături de acestea sunt: cablul USB și ghidul de instalare rapidă.

Tehnologiile de pe acest Sony NWZ-E464 sunt Dynamic Normaliser (echilibrează nivelul volumului melodiilor), Virtual Phones, Clear Audio (se datorează următoarelor tehnologii incorporate: Clear Stereo, DSEE, Clear Bass şi căştilor de tip EX), SensMe, Lyric Sync, modul Karaoke, învățare limbi, egalizatorul, tuner FM (cu 30 de posturi) etc. Ecranul de 2 inci e unul TFT cu iluminare de tip LED.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: portabil, puteți învăța limbi străine, căști puternice și bass profund, fotosește un acumulator propriu, puteți viziona filme QVGA, design ergonomic, preț acceptabil, autonomie mare, deschide fișiere foto jpeg și ecran generos.

Minusuri: memoria internă nu poate fi mărită cu un card.

Concluzie

Un astfel de mp4 player numit Sony NWZ-E464 e cadoul ideal pentru persoana iubită sau puteți să vi-l cadoriți, iar datorită performanței sale, poate fi conectat chiar și la un sistem audio mai performant.

Te-ar mai putea interesa