Sony NWZ-E463

Acest MP4 Player Sony NWZ-E463 de 4GB e unul dintre cele mai performante modele la acest preţ. Un aspect foarte important al acestor gadgeturi e şi calitatea materialelor adică să fie rezistente la zgărieturi, uşoare şi să arate bine. Ei bine, Sony le oferă pe toate acestea şi nu doar pe acest mp4 player ci pe pe toate produsele sale. Modelul NWZ-E463 vine în trei culori interesante: roşu, albastru şi negru. Nu înţeleg de ce modelul pe roşu e mai scump decât celelalte modele în special că specificaţiile tehnice sunt acelaşi, dar şi aşa eu aş opta pentru varianta pe negru. Dacă ascultaţi destul de des muzică, cu siguranţă aveţi nevoie de un spaţiu de stocare de 8GB şi deci vă recomand modelul NWZ-E464. Ambele modele arată la fel, doar memoria internă diferă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată pe negru

Specificații tehnice

Capacitatea/memoria internă e de ¤GB şi nu poate fi extinsă cu un card. Poate reda fişiere media de tipul video, foto şi audio. Dar are şi radio FM cu 30 de posturi presetate. Fişierele suportate fac parte din următoarea listă: mp3, wma, aac, jpeg, mpeg-4, avc şi wmv 9. Are un ecran TFT LED de 2 inci care suportă o rezoluţie de 240 cu 320 pixeli (ca cea a unui telefon clasic).

Faptul că Sony NWZ-E463 nu are un ecran tactil, e un oarecare plus deoarece autonomie e mult mai mare: 50 de ore de redare audio. Pe partea de porturi are USB şi WM-Port. Copierea fişierelor se face destul de uşor iar acele fişiere pot fi organizate destul de uşor cu software-ul Media Go. Carcateristicile speciale ale acestui gadget sunt: Dynamic Normaliser (echilibrează nivelul volumului între melodii), Bass clar, Stereo clar, egalizator cu 5 benzi, funcţie reportofon, DSEE şi posibilitate de a seta imaginea pe orizontală/verticală. Încărcarea acumulatorului incorporat se face în circa 3 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi folosit ca şi un stick USB, design ergonomic, căşti decente (modelul MDR-EX83), ecran cu rezoluţie mare (imagini clare pentru un ecran de 2 inci), calitate audio superioară etc.

Minusuri: ar fi fost interesant dacă avea un difuzor incorporat, dar la aşa dimensiuni nu cred că e posibil.

Concluzie

Un astfel de mp4 player Sony NWZ-E463 se adresează persoanelor care doresc să treacă mai uşor peste plictiseală, le place muzica şi filmele la calitate QVGA. Sper că vă puteţi face o dee despre acesta vizionând clipul de mai jos (arată ca alternativă menţionată anterior):

Te-ar mai putea interesa